| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 20, 2006 19:41 Заглавие: PC като осцилоскоп |
|
|
| Попадна ми ето това нещо- http://irls.narod.ru/izm/osc/osc2k1.htm Как ви се струва като изпълнение,и дали е възможно да се заменят интегралите,или по точно микроконтролера |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 20, 2006 21:15 Заглавие: Re: PC като осцилоскоп |
|
|
Тази тема е доста обсъждана провери във форума моето мнение е че ОСЦИЛОСКОПА си е ОСЦИЛОСКОП а РС си е за други работи  |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 20, 2006 23:08 Заглавие: |
|
|
| Ами аз разсъждавам от друга гледна точка,че "осцилоскопа си е осцилоскоп,а компютъра си е за други работи", е вярно но:В много случаи ти се налага да направиш общо измерване без да се интересуваш от точни данни като например наличие на изходен сигнал,форма на сигнала и т.н,и защо за случая да не ползваш нещо което ти е под ръка?Пък и характеристиките които представят не са съвсем любителски,и като схема не е кой знае какво според мен! |
|
|
 |
ji4kajiata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 20, 2006 23:21 Заглавие: PC Osciloskop |
|
|
| Съмнявам се, че тази схема ще работи коректно. Зависи за какво ти трябва. Аз лично бих си купол отделен осцилоскоп за точност. С тази схема и по този начин не може да се мери точно. |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 21, 2006 10:12 Заглавие: пц |
|
|
| В нета има много схеми с това предназначение, пробвай някоя друга, тази не вдъхва много доверие, а и програмата към нея пробвах и не тръгна. |
|
|
 |
|