|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 18:57 Заглавие: Тунер-усилвател JVC RX-707VTN |
|
|
Здравейте!
Този усилвател беше с изгоряло крайно стъпало на левия канал, като бяха изгорели около 20 детайла. Подмених ги, като сравнявах елементите със десния канал. Обаче след това стъпалото работеше с изкривявания и не може да вдигне мощност. Във всяко крайно стъпало има по един чип с означение VC5022-2. Размених тези чипове в двете стъпала и сега изкривяванията са в десния канал, а левия работи нормално, т. е. причината е в този чип. За съжаление за този чип не намирам никаква информация, нито datasheet, нито имам представа дали ще го намеря някъде по магазините. Чипът е едноредов с 9 крачета, като 3, 4, 7 и 8 краче не се свързват. Не откривам и захранващо напрежение на някое краче, затова мисля, че може да е някаква матрица.
Затова моля ако някой има схема на този усилвател или инфо за този чип, или знае къде мога да го намеря, да ми помогне. Благодаря! _________________ skype: radko56 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 19:05 Заглавие: |
|
|
| Погледни [url=http://eshop.bg/eshop3/index.php?url=/eshop3/phps/searchmachine.php&get_vars=top*VC%205022&get_keys=comefrom*searchtext]тук[/url] и ще видиш кой и за колко я предлага. |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 05, 2006 22:11 Заглавие: |
|
|
RC, брагодаря за инфото!
Аз я търся с Гугъла, а тя била под носа ми!  _________________ skype: radko56 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|