| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hyperx Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 16:27 Заглавие: за вход на автокасетофон |
|
|
здравейте - имам следния проблем - подариха ми автокасетофон VW beta (горублянски - от итя дето се размотават навсякъде) и е заключен с парола ???? - иска код
та мисълта ми е - знае ли някой как да го отключа това чудо
Основния ми въпрос е мога ли да го използвам само като усилвател този касетофон - т.е. да си направя вход и да си включвам там мп3-ката. - за целта ми трябва схема къде да си запоя вход по платката.
ако някой даде точна схема или начин как да си го направя ще му бъда особено благодарен и ще почерпя здраво  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
NicKo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 19:53 Заглавие: Re: за вход на автокасетофон |
|
|
| hyperx написа: |
... и ще почерпя здраво  | Ако почерпиш колкото пия по добре иди си купи едно хубаво CD.  |
|
|
 |
prestije Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 11, 2006 14:44 Заглавие: код |
|
|
Може да се отключи!
Кажи ми серийния номер отстрани на касетофона.Ще проверя и ще ти дам няколко кода.
Ако не стане - трябва да се пречете eeproma! |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 12, 2006 22:18 Заглавие: |
|
|
| Вход за mp3 най-лесно се прави като запоиш директно кабела от mp3-то в точката където излиза сигнала от радиото към усилвателя. Радиото има високоомен изход и когато към кабела се включи нещо с изход за слушалки сигнала от радиото нито се чува, нито пречи по някакъв начин. Когато към кабела няма включено нищо, радиото си работи съвсем нормално. |
|
|
 |
hyperx Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 13, 2006 7:51 Заглавие: |
|
|
много благодаря за отговорите
VWZ2Z2T6500083 - това е серийния номер
ще ти бъда много благодарен за кодове
по другия въпрос - не знам точно къде е връзката между радиото и усилвателя. между другото касетофона се развали и аз го изхврлих- той се връзваще към дъното на радиото само с два кабела - единия директно към двигателчето на касетофона, апък другия към главата на касетофона.
От главата на касетофона кабелчето което излиза е с 5жички. може ли към тях да се върже мп3-то и да работи вместо касетофона:)
поздрави |
|
|
 |
|