| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
AlieNWarE Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 20:14 Заглавие: Турся схема на усилвател 5.1 |
|
|
Здравеите!!!!
Търся схема на 5 канален усилвател.ако мойе да е с по големички параметри в смисал:4х100,1х150,1х300.По принцип ми трябва за да мога да си захраня музиката.И ако мойе някои да ми даде схема схте сум му много благодарен.Благодаря Ви !!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Detron Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 22:13 Заглавие: |
|
|
| Пич, не че ти пука за мен, но не ти ти харесвам правописа (здравеите, турся, смисал, мойе, схте и т.н.), обаче ти схванах проблема. Вземи схема на едноканален усилвател с необходимата ти мощност, направи я в необходимия брой (5+1) и ще си решиш проблема. Всяко стъпало е независимо едно от друго. Вързани са само с общо захранване. Действай! |
|
|
 |
AlieNWarE Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 23:25 Заглавие: Благодаря но :) |
|
|
Ае това е штото бързах,ако можеш да ми помогнеш пове4е,в смисал да ми намериш схемата това ми трябваше попринцип.А пък няма да откажа и ако можеш да ми намериш схемите на три оделни вида стъпала в смисал 1 схема на стъапло 100W,150W и 300W.Ако можеш да ми помогнеш пове4е ште съм ти мн благодарен.моляте потърси такива схеми но ако може да ми намериш и частите им в смисал моделите :)малко нагло но съм новобранец
МНОГО ти благодаря!!!!!! |
|
|
 |
ghost_13 Активен потребител

Регистриран на: 15 Окт 2004 Мнения: 94 Местожителство: Стара Загора
|
|
|
 |
AlieNWarE Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 23:32 Заглавие: МН благодаря |
|
|
ghost_13 много ти балгодаря за схемите мисля че ще ми сършат работа ама незнам ще видя.На мен попринцип вече разбрах точоп какво ми трябва еидн усилвател се състои от : предусилвател + стъпалата (там колкото са на брой) +краен усилвател но мисля че тези схеми ще ми свършат работа.МН ти благодаря |
|
|
 |
|