| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 19:12 Заглавие: Питане за захранването на тел. JVC мод. C14m1 |
|
|
| Колеги няколко пъти сядам да правя това захранване и не мога да се справя.То е изпълнено за този модел с STR 54041 без буква отзад /не знам дали има значение/ и е на отделна платка закачена отстрани вляво на т.в.то Сменил съм всички ел. конд без големите, в захранването и по основните на самото шаси.Сменил съм и тиристора .Т.в. то тръгва в първите 10 секунди нормално звук и картина и след това спира .В st.b. режим също светва свето диода и след същото време гасне.На второ краче на STR се появявт импулсите за този период и спират .Направи ми впечатление ,че като мерих с осцилоскопа на второ краче явно вкарах някакъв минимален капацитет и захранването работи докато държах сондата върху крачето.Останалите елементи ги мерих без да ги разпоявам и изглеждат здрави.Лошото е друго,че аз ли съм тъп или що ли но нещо не мога да му схвана съвсем логиката на това захранване въпреки че му имам схемата.Ако някой има някакви идеи нека сподели.Предварително благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 20:02 Заглавие: |
|
|
Бих ти препоръчал до пробваш с друг естеер.Нещо напоследък попадаме на такива ментета че просто незнам как ще я караме.За сега почвам да си оставям по една бройка от работещите за проба.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
ivod Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 1:12 Заглавие: |
|
|
| Провери r017 с014 чрез смяна.успех. |
|