Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Домофонна система FARFISA

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
danivvs
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Pleven

МнениеПуснато на: Нед Ное 26, 2006 10:02    Заглавие: Домофонна система FARFISA Отговорете с цитат

Здравейте колеги !
Спешно ми трябва схемата на домофонната система FARFISA, монтажна и принципната схема. Имам проблем и мисля че е в централата , но незнам какви трябва да са напреженията и начина на включване на домофоните, централата и входното табло. Ако някой има тези схеми ще сам много благодарен.
Благодаря ви предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
After_Dark
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Нед Ное 26, 2006 10:29    Заглавие: Отговорете с цитат

за модели: FC52MA, 21E, 32P, 42, 52P захранването е 12V
трафа е 13 V ac, 15 VA
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
danivvs
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Pleven

МнениеПуснато на: Нед Ное 26, 2006 15:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаряти но ми трябват и двете схеми ( монтажна или принципната ) . Цялата система не работи всеки апартамент е с различен проблем , фотоклетката не работи. Човекът който преди 4 години е монтирал тази система е правил допълнителни платки с тримери на входното табло. Искам да вържа всичко на ново и да проверя централата да ли и тя има проблем. Затова ми трябват тези схеми.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Нед Ное 26, 2006 17:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Колеги,скрихте ми топката Exclamation ФАРФИЗА ги знам от едно време,правеха най-реномираните клавири (йоники).Гледай сега с какво се прехранват Rolling Eyes

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Rockton
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София - Люлин

МнениеПуснато на: Пон Ное 27, 2006 14:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Ditronix написа:
Колеги,скрихте ми топката Exclamation ФАРФИЗА ги знам от едно време,правеха най-реномираните клавири (йоники).Гледай сега с какво се прехранват Rolling Eyes

Аз също ги знам от "време оно" кога бяхме млади, хехехх:), правеха още и професионална озвучителна апаратура, миксери , стъпала и т.н Най вероятно Фирмата фарфисса не съществува от доста години, изяли са и "хлябът" японците от Ямаха и Роланд, а китайската "манифактура" е "ухапала" търговската марка Фарфисса....а пък може и турската "гаражна-манифактура" да е изпреварила китайчетата Question Rolling Eyes Razz
-Де да знам, не съм виждал такова чудо, нека колегата каже като го е разглобявал, на какво "производство" му прилича, съмнявам се да е италианско Laughing
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 27, 2006 14:47    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.farfisa.net/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети