|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dobri_dojeee Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 18:25 Заглавие: Playstation2 как се разкодира |
|
|
За първи път ми се налага да го разкодирам.Закупен е от финландия някой може ли да ми каже какъв чип и къде се монтира. _________________ Човек се учи цял живот |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 11:11 Заглавие: |
|
|
РS-1 ги правех, но вече са антика и на изчезване:)) Двойките обаче са сложнотия за "чипмод", така и не успях да намеря сериозен доставчик на чипове и методика на свързване към модулът на играта, дори в момента имам една поръчка за чип на двойка слимс, пращах имейли-никой не отговаря, звънях по телефона, никой не вдига, или отхвърлят разговора! Ако имаш нерви пробвай ето линкът!
http://kokoschka.hit.bg/ аз лично вече се отказах да троша нерви и да пробвам да се свържа
!!!Сега се сещам че имам някакво инфо за чипмод, проверих в датабазата ми и го намерих, пращам ти на мейла цялото, дано ти помогне със нещо, аз лично за PS-2 не съм го пробвал и не съм правил, за PS-1 всичко е работещо пробвано! _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 12:12 Заглавие: |
|
|
Благодаря все пак но се отказвам и аз. _________________ Човек се учи цял живот |
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 12:32 Заглавие: |
|
|
-Наскоро от Ирак, един рейнджър(мой приятел) си беше донесъл Xbox и си беше купил от там и чип(модул) за модификация, счупих се от ровене по мрежата да намеря някакво инфо за този чип и начинът му на свързване към играта, нооо безрезултатно! и се отказах.
Попитах рейджъра,защо не са му монтирали чипът там, а той каза че не е пожелал защото се е страхувал да не му сложат вътре някаква бомба , а иначе чипът струвал 40$ а монтажът 15$ и са му казали там, че за час всичко ще е готово!
Излиза че ние тук сме по назад от талибаните в Ирак!
Пратих ти на пощата това което имам, просто за инфо и да добиеш някава представа _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 17:52 Заглавие: |
|
|
Благодаря пак но се отаказах клиента си го взе имал някъде познат където го правели много евтино. _________________ Човек се учи цял живот |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|