| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kalinskiaaa Активен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 07, 2006 22:18 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Какво мислите за тази схема |
Ами нищо не мислим.
Задай си въпроса конкретно какво те интересува-за да получиш конкретни отговори.
Само ми стана чудно кво ша озвучаваш с туй говедо с тия мощности? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 07, 2006 22:47 Заглавие: |
|
|
Maлко офтопик ама на мен ми намирисва на грандомания  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 07, 2006 23:24 Заглавие: |
|
|
| Изобщо не е "грандомания"!Правил съм я схемата и звучи добре,само внимавай със крайните транзистори че тези които се продават по магазините са 90% ментета! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 9:38 Заглавие: |
|
|
| Мерси много за отговора. А и как да разбера кои транзистори са ментета и кои не ? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 10:42 Заглавие: |
|
|
Ако си попълниш профила да се вижда от кой град си току виж някой може да ти каже във кой магазин може да си вземеш въпросните транзистори и те да не са ментета!
| emilm написа: | | Изобщо не е "грандомания"!Правил съм я схемата и звучи добре,само внимавай със крайните транзистори че тези които се продават по магазините са 90% ментета! |
Хех,400вата на канал не знам да имат разумно приложение освен в случаите когато се озвучава дискотека,сватба или на мегданя ще държи реч президента.Ако смята да го ползва обаче за домашни цели е абсурд.
Е естествено в България тва е модата,как ша е "грандомания"-ти пък сега как може да го измислиш-да вика "гюфта-гюфта",да кърти мифки и стъпалото по възможност да се захранва директно с изправено мрежово напрежение директно от близкия трафопост и на говорителите намотката да е навита от кантал.
Да,въпросното стъпало-става за озвучаване,но не и за слушане на музика.Между двете има разлика,нали?
А засега аз като по-прост ще си остана с кирливите 15вата двутактни стъпалца дето сам съм си ги правил с 6П3С.Понеже не разбирам от "съвременна техника","гюфтъ-гюфтъ" и големи ватове и киловатове.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 11:03 Заглавие: |
|
|
Ох, Божилов, как добре го каза само "гюфтъ-гюфтъ" Едни такива са ми омръзнали до немай къде в 1 часа през нощта да минават покрай къщи с колата си и да правят "гюфтъ-гюфтъ", стъклата дрънчат та се не трае! Кажете някой "лек" против такива гюфтъджии, но да не е базука  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 11:49 Заглавие: |
|
|
| От Варна съм и не мисля че 400w на канал е чак толкова много, искам да си направя стъпало, което да мога да го закача на по-здрави колони |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 12:39 Заглавие: |
|
|
Сигурно следващата ти мечта е да го мушнеш в стая 2 на 2 барабар с колоните и да му дадеш пълна мощ  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 12:50 Заглавие: |
|
|
| kalinskiaaa написа: | | От Варна съм и не мисля че 400w на канал е чак толкова много, искам да си направя стъпало, което да мога да го закача на по-здрави колони |
Кофти-за Варна не мога да ти помогна.В Пловдив във "Електронкомерс" при Боян имаше и със сигурност не бяха ментета.
Не "че не са 400вата толкова много"-те са безумно много
Ти си знаеш за мощностите.Има хора,които са доволни на 1ват,ама изсвирени качествено,има хора на принципа "гюфта-гюфта"-за които и 500вата са малко и си сглабят или купуват средства с които да предизвикат 5та степен по Рихтер и капане на мазилка от тавана.Зависи.
Според мене е важно
-НЕ каква музика слушаш
-НЕ колко силно думка тя
-А е важно,какво чуваш
Ако търсиш нещо,което да е полупроводниково и да свири над средното качество-бих ти препоръчал схемата на класическия QUAD 405.Има я в няколко разновидности
-руската версия вади около 45-50 вата
-оригиналната английска-около 100вата
И звучи много добре!Ако искаш мога да ти кача схеми.
А ако държиш на огроминте ватове,киловатове,"кила вата" и т.н.-не ми е проблем да ти изровя и още по-груби схеми от тая.
Ти си прецени по кой път да тръгнеш-на слушането на музика,или на вдигането на джангър до небесата.
Успех! _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|