| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Boris Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 17, 2004 20:02 Заглавие: Нуждая се от експертно мнение |
|
|
Здравейте.Нуждая се от експертно мнение.
Наскоро ми монтираха климатик Мидеа 30-ка.
Монтираха го с тръба 4 метра,въпреки че беше необходимо само 2 метра.Обслужващия техник ми отговори че така трябва да бъде и излишната тръба направи почти цяла обиколка около външното тяло преди да бъде свързана с него.
Задавам си въпроса дали това е заради стандартната дължина на тръбата и техника е преценил че е за предпочитане да остане с оригиналните накрайници,вместо да я реже и да прави нови.
Ако може някои да ми обясни как трябва да бъде и дали това ще се отрази на ефективнистта на климатика.
Още не съм имал възможност да го ползувам и да преценя ефективността му.При първото пускане вътрешното тяло духаше средно топъл въздух при външна температура около +10 градуса. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tehnika Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2004 19:16 Заглавие: Re: Нуждая се от експертно мнение |
|
|
vaprosa ti e mnogo interesen .za lichno ne montiram klimatici no kolegite montirat.ta ot tqh vnam malko samo sam montiral s ediniq kolega 3-ri pati ta toy mi predade malko teoriq.znachi kolegata koyto e montiral tozi klimatik go e marzqlo da otreje trabite i e prebpochel da napravi cql krag okolo vanshnoto tqlo.to prosto e smeshno.ti popita dali shte vloshi rabotat ne klimatika,kolegata mi e kazal che kolkoto e po malko raztoqnieto m/u vanshnoto i vatreshnoto tqlo tolkova e po hubavo.za tova da doydat i da ti go opravqt zashtoto moje i da imash problemi pri po niski temperaturi.pone taka znam.ako ti go opravet shte ti padne i razhoda na elektrichestvo.nodqvam se da sam ti pomognal  |
|
|
 |
ariel Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2004 19:54 Заглавие: климатик |
|
|
| този който ти е монтирал климатика излага професията си освен ако не е попаднал случайно в бранша. Извикай го да си оправи мързеливата работа. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 22, 2004 22:07 Заглавие: Re: Нуждая се от експертно мнение |
|
|
| Boris написа: | Здравейте.Нуждая се от експертно мнение.
Наскоро ми монтираха климатик Мидеа 30-ка.
Монтираха го с тръба 4 метра,въпреки че беше необходимо само 2 метра.Обслужващия техник ми отговори че така трябва да бъде и излишната тръба направи почти цяла обиколка около външното тяло преди да бъде свързана с него.
Задавам си въпроса дали това е заради стандартната дължина на тръбата и техника е преценил че е за предпочитане да остане с оригиналните накрайници,вместо да я реже и да прави нови.
Ако може някои да ми обясни как трябва да бъде и дали това ще се отрази на ефективнистта на климатика.
Още не съм имал възможност да го ползувам и да преценя ефективността му.При първото пускане вътрешното тяло духаше средно топъл въздух при външна температура около +10 градуса. |
|
|
|
 |
galov Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 22, 2004 22:10 Заглавие: za klimatika na boris |
|
|
| ako moje6 proveri dali klimatika ti e invertoren predi da reje6 tarbite |
|