Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

SMD Елементи
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
skynet
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Фев 07, 2007 18:44    Заглавие: SMD Елементи Отговорете с цитат

Здравейте,
Търся да закупя SMD елементи R и C но типоразмер 1206 - всякакви стойности.
По магазините намирам все други типоразмери които с микроскоп не могат да се видят Very Happy камо ли с пинцети да ги хвана Very Happy .
Моля,ако някой знае къде могат да се открият такива да пише,ще му бъда много признателен.
Поздрави
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
nick_s
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Сря Фев 07, 2007 20:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Тук провери ли ?
http://home.comet.bg/shop/index.html
Върнете се в началото
valentin subashov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Враца

МнениеПуснато на: Сря Фев 07, 2007 20:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж в Електронинвест до женския пазар.Аз търсех резистори размер 0805,а пък намерих там 1206.Ако знаеш или си видял къде се продават различни стойности резистори 0805 пиши.
Върнете се в началото
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 08, 2007 2:35    Заглавие: Отговорете с цитат

В Комет имат както 0805 така и 1206. 0805 се работи съвсем нормално в домашни условия даже от кьорав човек като мен.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
chwr
Гост

МнениеПуснато на: Чет Фев 08, 2007 21:04    Заглавие: Отговорете с цитат

mt1components.com - всякакви размери на безобразно ниски цени.
Върнете се в началото
valentin subashov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Враца

МнениеПуснато на: Пет Фев 09, 2007 21:38    Заглавие: Отговорете с цитат

А къде в София се намира магазина на мт1.... ,защото от сайта им не можах да видя адрес?
Върнете се в началото
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Фев 09, 2007 21:46    Заглавие: Отговорете с цитат

7'ми километър. Вторият корпус посока Пловдив да беше. На един от входовете му в дясно. Работят едни "пуканки", не можеш ги подмина!
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 09, 2007 22:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Ваклине ,може да си наясно с Козлодуй ,но не давай данни за София . Магазина на МТ1 не е вече на 7ми км ,а на 4 км в блока срещу щаба на армията ,отдясно локалното платно посока към Пловдив в бившия Кореком там !
Върнете се в началото
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Фев 10, 2007 6:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Хиляди извинения! Наистина не съм пазарувал от там от няколко години. Никога повече няма да казвам нищо за столицата. Ще си бъда прост селянин!

Постът ми беше инспириран за да споделя за "пуканките" Иначе отиваш на 7'ми км и там те препращат на 4'ти. За нормален град различен от София това не е болка за умиране. Виж, като сте си го пренаселили си е ваша работа. Вчера даже ми направи много силно впечатление (карах на един от пренаселилите столицата някакви много ценни за него вехтории с буса) как група ухилени до ушите полицаи баш пред мен отцепиха източното платно на Цариградско шосе и ни накараха цялата паплач със се мен да минава по локалното пред Плиска и чак до колелото на 4'ти километър. Добре, че бяхме от първите след "отцепването". След нас какво е станало си нямам на идея. Някакви "бакшиши" пък протестирали, че убили техен колега. Ми защо същите не протестират като убият някоя баба за 4 лева от пенсията? Или като убият две млади момичета с камъни? Стадо!

Та с две думи. За какво им е на Софиянци концлагер? Те си имат цял град тематично подготвен за целта.
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Фев 10, 2007 8:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Хиляди извинения! Наистина не съм пазарувал от там от няколко години. Никога повече няма да казвам нищо за столицата. Ще си бъда прост селянин!

Постът ми беше инспириран за да споделя за "пуканките" Иначе отиваш на 7'ми км и там те препращат на 4'ти. За нормален град различен от София това не е болка за умиране. Виж, като сте си го пренаселили си е ваша работа. Вчера даже ми направи много силно впечатление (карах на един от пренаселилите столицата някакви много ценни за него вехтории с буса) как група ухилени до ушите полицаи баш пред мен отцепиха източното платно на Цариградско шосе и ни накараха цялата паплач със се мен да минава по локалното пред Плиска и чак до колелото на 4'ти километър. Добре, че бяхме от първите след "отцепването". След нас какво е станало си нямам на идея. Някакви "бакшиши" пък протестирали, че убили техен колега. Ми защо същите не протестират като убият някоя баба за 4 лева от пенсията? Или като убият две млади момичета с камъни? Стадо!

Та с две думи. За какво им е на Софиянци концлагер? Те си имат цял град тематично подготвен за целта.

Твоите OFF -топици край нямат ,няма ли да спреш да спамиш и да пишеш противоречиви послания . Първо казваш ,че няма да пишеш повече за столицата ,пък после -цяла тирада. И аз имам какво да кажа относно селяните в София ,но не мисля ,че тук му е мястото ! Ха веднъж млъкни и не се обаждай повече ,или ти си като котките - по гръб не падаш . Повече с теб няма да се занимавам -има си модератори!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети