| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kala82 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 19:34 Заглавие: DVD NEO Настроика на лазера |
|
|
Здравейте купих си ДВД Neo и в началото бях доволен от него, но когато записах и първият си ДВД диск с музика говоря за около 790 MP3-ки и отам тръгна проблема лазерът ми започна да преплита секторите и започна едно пиштене заси4ане т.н.
Та въпроса ми е как мога да го настроя по финно за да не се полу4ават такива гадни засичания и пиштенета?!?!?
Благодаря предварително  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ilian_cho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 20:30 Заглавие: |
|
|
Тръгнеш ли да го настроиваш  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 02, 2007 20:35 Заглавие: Re: DVD NEO Настроика на лазера |
|
|
| kala82 написа: | Здравейте купих си ДВД Neo и в началото бях доволен от него, но когато записах и първият си ДВД диск с музика говоря за около 790 MP3-ки и отам тръгна проблема лазерът ми започна да преплита секторите и започна едно пиштене заси4ане т.н.
Та въпроса ми е как мога да го настроя по финно за да не се полу4ават такива гадни засичания и пиштенета?!?!?
Благодаря предварително  | 1. Никога не записвай музика на двд диск а само на обинковен 2. Тази цифра от 790 песни вярна ли е ако е така и компа ти е има да се чуди доста кои трак да хване та какво остава за тъпо изделие като двд плеър Спази това което ти написах и мисля че няма да имаш проблем със слушането на музика Ако не ми вярваш отиди със твоя диск и изделието в гаранциония сервиз и после кажи честно какво са ти отговорили там  |
|
|
 |
kala82 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 03, 2007 16:59 Заглавие: |
|
|
Da de qsno 4e trudna rabota da izpolzvam dvd player za takiva ne6ta, no mi be6e interesno dali vse pak moje6e da se napravi ne6to po vyprosa vse pak blagodarq za saveta za tva nai dobre si e compa i da ne se zanimava 4ovek s gluposti!!!  |
|
|
 |
|