| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Mani Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2007 2:22 Заглавие: Разкодиране на авторадио на фирма Delco |
|
|
| Има две групи по три цифри които са уникални за всеки апарат.Тези цифри ги диктувам на дилъра от където е купена колата и получавам кода.Има калкулатор но още не мога да го открия.В повечето модели няма памет.Тези апарати не са популярни в Европа но все пак ако има някой информация моля да ми сподели.Имам доста неща за транспондерите които мога да споделя.Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2007 8:59 Заглавие: |
|
|
Не всичко става с калкулатори.По някога има и малко хардуер и опит.А дилара защо не ти даде кода _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2007 9:38 Заглавие: |
|
|
Беше ми минавало едно но то е с памет ако те интересува ще ти пратя дъмпа мисля че го пазя.  |
|
|
 |
Mani Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 0:57 Заглавие: Delco |
|
|
| Няма проблеми ако става въпрос за хардуер тоест мога да прочета почти всички видове памет с 8 крачета.Но ми трябва все пак и съответен BIN за модела защото кода не е в явен вид.Разкодирам касетофони от 5 години но ми трябва инфо от където да стъпя.Почти всички европейски модели ги разкодирам с калкулатор освен някой колега да не е променил BIN файла но това си личи като видя че паметта е разпоявана или четена с кабел.Имам много малко инфо за моделите на AC Delco. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 1:14 Заглавие: Re: Delco |
|
|
| Mani написа: | | .Разкодирам касетофони от 5 години но ми трябва инфо от където да стъпя.. | Щом за 5 години не си научил къде стои кода в бин фаила значи след няколко по 5 може и това да постигнеш  |
|
|
 |
Mani Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 21, 2007 0:25 Заглавие: Re: Delco |
|
|
| fishev написа: | | Mani написа: | | .Разкодирам касетофони от 5 години но ми трябва инфо от където да стъпя.. | Щом за 5 години не си научил къде стои кода в бин фаила значи след няколко по 5 може и това да постигнеш  |
Аз каквото съм постигнал ти само може да го сънуваш.Ако нямаш какво да кажеш по темата по добре не се влючвай с тъпи остроумия.
Благодря на колегите които се отзоваха. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|