Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

platka za video kamera "canon mv 730i"

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
metaxa
Гост

МнениеПуснато на: Нед Окт 10, 2004 10:50    Заглавие: platka za video kamera "canon mv 730i" Отговорете с цитат

molia koito ima da pi6e na [email protected] da spomene i tsenata
Върнете се в началото
muljo
Гост

МнениеПуснато на: Чет Ное 18, 2004 0:10    Заглавие: Не ме плаши Отговорете с цитат

Какъв ти е проблема с камерата? Посъветвах наскоро приятел да си купи такава, не че съм голям разбирател, ама попрочетох това-онова / нали минавам за техническо лице/ и избрахме тази. Надявам се че не е нещо фабрично.
Върнете се в началото
metaxa
Гост

МнениеПуснато на: Вто Ное 23, 2004 23:11    Заглавие: Re: Не ме плаши Отговорете с цитат

muljo написа:
Какъв ти е проблема с камерата? Посъветвах наскоро приятел да си купи такава, не че съм голям разбирател, ама попрочетох това-онова / нали минавам за техническо лице/ и избрахме тази. Надявам се че не е нещо фабрично.

kamerata e dobra,samo deto ya biah po izgoril, no ya upraviha ve4e,no da pitam ne6to. na izkustveno osvetlenie, prekaleno tamno snima.Vapreki 4e i puskam "no6tnoto snimane".Mojeli da e ot nastroikite praveni v serviza?
Върнете се в началото
мульо
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Дек 01, 2004 21:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy Изпросих си камера. Поснимах малко - не наблюдавам ефекта описан от теб: при снимане на полилей 3х75W - съвсем нормално като яркост; няколко пъти включвах и иаключвах нощния режим, разликата е само в цветопредаването - определено на нощен режим цветопредаването е по-добро, иначе малко бледнее; яркостта се запазва; картината е леко зърниста. Пробвах да снимам на една крушка 75W /с рефлектор/ - става доста добре, освен че е доста зърнисто. В хола имам полилей с халогенна крушка - като я поиздуя с регулатора картината става перфектна.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети