Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

тв.PRINCE -проблем

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dobrin1976
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: казанлък

МнениеПуснато на: Нед Юли 15, 2007 10:51    Заглавие: тв.PRINCE -проблем Отговорете с цитат

здравеи те .Имам тв. prince от доста време обаче скоро го удари грамотевица. Оправиха ми го ваши колеги но оттогава при увеличаване или намаляне на яркоста картината не се променя и е доста бледа Може ли да се направи нещо,знам яе ватре има допалнителни настроики .Доста скапо ми излезе тази грамотевица
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fonev_tv
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11

МнениеПуснато на: Нед Юли 15, 2007 10:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма ли гаранция ремонта
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юли 15, 2007 11:09    Заглавие: Re: тв.PRINCE -проблем Отговорете с цитат

dobrin1976 написа:
Може ли да се направи нещо,знам че ватре има допалнителни настроики .

Не барай където не ти е работата,че ще стане по-лошо.Занес го на сервиз или си търси гаранцията,ако имаш такава...
dobrin1976 написа:
Доста скапо ми излезе тази грамотевица.

Е ами като си не вардите уредите-така е...
Ако ги изключваш от тока и кабелната,като почне да се гърми навънка-не горят.Вервай ми. Laughing
Аз досега толкоз уреди имам из дома-как така нищо не ми е изгоряло от гръмотевица...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
tomazo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Македония

МнениеПуснато на: Пет Юли 20, 2007 1:59    Заглавие: Re: тв.PRINCE -проблем Отговорете с цитат

Bojilov написа:

Е ами като си не вардите уредите-така е...

А от какво ще живеят техниците Rolling Eyes ако няма и такива хора Rolling Eyes
Малко шега Exclamation
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юли 20, 2007 5:45    Заглавие: Re: тв.PRINCE -проблем Отговорете с цитат

tomazo написа:
А от какво ще живеят техниците Rolling Eyes ако няма и такива хора Rolling Eyes
Малко шега Exclamation

Абе то че си прав-прав си.Ама като се замисля,че почти винаги на ударените от гръмотевица телевизори са им опукали толкова много части,че накрая като направиш сметката и удариш чертата отдолу-ами то за труда ти не остават пари...
А ако решиш да добавиш подобаваща за труда ти сума за ремонта-то вече цената ще набъбне дотам,че по-добре да иде да си купи нов...
Няма да забравя преди 3-4 години един Филипс GR1AX -14 инча...
Попрегледах го и набърже казах на човека че ремонта ще легне до 100лв-човека се съгласи...Е ами процесор, предния майстор като не можал да го оправи му сменил ТХОто и вместо неговото му сложил повредено ТХО.От гърма всички останали чипове в телевизора бяха изгорели плюс пълна шепа дребни елементи-транзистори,съпротивления...Най-накрая заработи-кара една нощ и почна да гори транзисторите на захранването и не се оправи докато не му смених импулсния траф...
Рекапитулация-142лв за части-150лв за ремонта...
За тия пари щях да си купя 3 такива Филипса същите както идват от Германия втора употреба-поне единия от трите сигурно,като го бях пуснал щеше да излезе работещ...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети