| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
TDA2040 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 15:27 Заглавие: Проблемен хладилник ЮРЮЗАНЬ 207 |
|
|
Хладилника си работи добре(носен на майстор да се пълни с фреон поради теч и запушване на теча и смяна на релето за регулиране на температурата,защото не изключваше) та проблема е следният работи хладилника замразява и релето изключва но когато се пусне релето хладилника вече се е разтопил каквото е замръзнало е станало на вода.Така е и при всички степени и позиции на копчето. та се си мисля че майстора не е сложил неподходящо реле дали е така помогнете ако има някой да разбира от хладилници ще съм му благодарен  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
СиТ Гост
|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 15:51 Заглавие: |
|
|
| Да проблема ти е там, явно ти е сложил някое менте или го е "настройвал", или е за друг тип хладилници (фризер) с по-голямо закъснение на включването. Ами извикай майстора да си го оправи, нали си платил. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 16:23 Заглавие: |
|
|
Аз платих само за фреона за релето вика от мене така че немисе занимава с пишман майстори та по добре сам да го оправя но незнам какво реле да сложа ?? Препоръчайте ми някое за тоя хладилник  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
СиТ Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 09, 2007 8:14 Заглавие: |
|
|
Това не се казва реле а терморегулатор.
Така не може да се препоръча за този хладилникЮРЮЗАНЬ изглежда е руски. Може да стане от Минск, Саратов, ЗИЛ и др. но трябва да се съблюдава за колко ампера е - на него пише Ако пазиш стартото отиваш в магазин и искаш подобно. В Стражица дали ще има е друг въпрос. Като го сменяш изключи хладилника от контакта. Между впрочем виж този който ти е монтиран къде е сложен осезателя - значи от него излиза едно тънко като тел накрая има уширение, то трябва да е закрепено към серпентината т.е. металното тяло което замръзва. Между другото от задната страна на терморегулатора трябва да има едно малко винтче за отверчица, с него може да се регулира прага на сработване, като го въртиш опитно по малко и следиш кога ще включи/изключи. Внимавай да не те изпраска тока.
Та толкова съвет може да се даде от дистанция, не че проблема ти е сложен. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Авг 09, 2007 13:17 Заглавие: |
|
|
Благодаря ти за помоща т омие ясно че тука няма даже нинкакви.
Да по принцип е термо реле но по инерция писах реле Наясно съм кое какво е ,ест че ще се изключи от контакта
поздрави _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Авг 15, 2007 18:03 Заглавие: |
|
|
| СиТ написа: | | ....Между впрочем виж този който ти е монтиран къде е сложен осезателя - значи от него излиза едно тънко като тел накрая има уширение, то трябва да е закрепено към серпентината т.е. металното тяло което замръзва. |
Това ще е проблема според мен. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
|