Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

vw gamma-код

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sa6ik
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: asenovgrad

МнениеПуснато на: Съб Дек 04, 2004 23:55    Заглавие: vw gamma-код Отговорете с цитат

Серийният номер е VWZ4Z3X1006581!!!!!!!!!! Моля за съдействие за код!!!!!!! Благодарен съм ви!!!! Етикета е изтрит и нищо друго не се личи!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 17:24    Заглавие: Re: vw gamma-код Отговорете с цитат

sa6ik написа:
Серийният номер е VWZ4Z3X1006581!!!!!!!!!! Моля за съдействие за код!!!!!!! Благодарен съм ви!!!! Етикета е изтрит и нищо друго не се личи!!

А ще ни кажеш ли производителя на касетофона (марката) или ние да отгатнем и нея? Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sa6ik
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 17:34    Заглавие: Отговорете с цитат

ami edinstvenoto koeto pi6e e tova!!drugo vsi4ko e iztrito!!etiketa go nqma!! VW GAMMA sas "meka" mehanika :4 koloni!!!!drugo po4ti ne znam!!Ako ne stava mi kaji!!a ako ima na4in da si kupq kalkulator na VW 6te si go kupq!!i ot kade!!
Върнете се в началото
sa6ik
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 17:47    Заглавие: Отговорете с цитат

sa6ik написа:
ami edinstvenoto koeto pi6e e tova!!drugo vsi4ko e iztrito!!etiketa go nqma!! VW GAMMA sas "meka" mehanika :4 koloni;sas 4 zapametqva6ti stancii!!!!drugo po4ti ne znam!!Ako ne stava mi kaji!!a ako ima na4in da si kupq kalkulator na VW 6te si go kupq!!i ot kade!!
Върнете се в началото
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 18:29    Заглавие: Отговорете с цитат

sa6ik написа:
ami edinstvenoto koeto pi6e e tova!!drugo vsi4ko e iztrito!!etiketa go nqma!! VW GAMMA sas "meka" mehanika :4 koloni!!!!drugo po4ti ne znam!!Ako ne stava mi kaji!!a ako ima na4in da si kupq kalkulator na VW 6te si go kupq!!i ot kade!!

Приятелю, калкулатор за Volkswagen няма защото тази фирма произвежда коли, а не касетофони. Касетофона може да е Blaupunkt, Grundig или Philips. Ето затова те питам, не можеш ли да познаеш марката на касетофона? Може и да ти кажа кода, но ми трябва повече информация.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sa6ik
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 05, 2004 18:37    Заглавие: Отговорете с цитат

eto tova se gubi vav samiq kasetofon!!ne pi6e koi e proizvoditela!!kak da go poznaq??po izrabotkata ne e blaupunkt!!prili4a na grundig znam li!!MNOGO SAM TI BLAGODAREN ZA OTZIVA!!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети