|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Lenux Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 18:17 Заглавие: ТЪРСЯ МАЙСТОР ЗА УСИЛВАТЕЛ |
|
|
Търся свестен маистор на който да му се занимава с "Radiotehnika U-101 Stereo- HI-FI" . На 2х40 и на 4 ома. Модел 85 година и естествено руски (затова все още съществува
) В движение е в момента Но.. Поизсъхнали кондензатори,смяна на стъпала с по мощни,смяна траф естествено,и друго каквото открие маистора Търся съвестен човек който има уменията и нервите да се заеме със случея,и моля ви,знам че е руски но не ме карайте да тегля кредит за да ви платя ((((:
П.С.
С 8 (осем!) краини стъпала е !! Ти,който ще се навиеш да го поправяш помисли си добре преди да се навиеш  _________________ Истината е от "Home Pro" -нагоре !! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 18:31 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Поизсъхнали кондензатори,смяна на стъпала с по мощни,смяна траф естествено,и друго каквото открие маистора Laughing Търся съвестен човек който има уменията и нервите да се заеме със случея,и моля ви,знам че е руски но не ме карайте да тегля кредит за да ви платя ((((: |
Ти да не обявяваш конкурс ,как го виждаш това "смяна на стъпала с по мощни,смяна траф" пък и ако може без пари ,то само един хубав тороид е към 60-100 лева.Аз ако съм на модераторите бих и турил един катинар на тази "важна" тема!
Като чета това | Цитат: | | Ти,който ще се навиеш да го поправяш помисли си добре преди да се навиеш | си мисля че или си някоя мутра или ...
Какво -ако не ти хареса ще му режеш главата -така ли? Искам да ти кажа ,че това е форум за обмяна на опит между колеги ,а обяви от подобен тип нямат място в него ,още повече като "важна тема"! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|