| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Dalgia Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2007 18:29 Заглавие: Re: как се разглабя това нещо |
|
|
| Имам един Нипон МР3 които докато беше в гаранция ходи 3 пъти в сервиза.Сега му изтече гаранцията и пак даде фира.Разглобих го до тук но немога да разглобя джойстика.Та как се разглабя.И друго като се включи само присвятква и не тръгва , какво може да е гръмнало. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2007 18:33 Заглавие: |
|
|
Това прави когато му е изтощена батерията тръгва за момент и спира веднага. Така е и на GSMа ми. как се държи ако се опиташ да го включиш по време на зареждане. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2007 19:24 Заглавие: |
|
|
Трябва да има един или два винта отзад някъде от 2-те страни - държат 2-то странични капака. После вътрешността се изхлузва настрани заедно със предния панел. Ще се радвам ако имаш фирмуер за тоя плейър, да ми дадеш и на мене  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 6:25 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | Това прави когато му е изтощена батерията тръгва за момент и спира веднага. Така е и на GSMа ми. как се държи ако се опиташ да го включиш по време на зареждане. |
Не е батерията.Ремонтираха го точно от същия дефект и 3те пъти.
За винтовете съм ги отвил , че се плъзга се плъзга ама предния панел не мърда .Затова питам да не би джойстика да се вади по някакъв друг начин. |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 14:35 Заглавие: |
|
|
| Когато го отвориш на задната част на този лицев панел който се опитваш да свалиш трябва да има една платчица на която е дисплея и джойстика. Тази платчица по мой спомени се държи с малки болченца към предния панел. Развиваш болчетата сваляш платката и ето ти го джойстика. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 17:23 Заглавие: |
|
|
Aз имам MP-Man значи там има една камара микроскопични винтчета. Ако не може да се отвори значи не си развил някое.
Които не успях с отвертка им запоих твърд меден проводник и така ги развих много лесно. По същия начин и ги завих. |
|
|
 |
|