|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
valiosss Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 07, 2007 18:23 Заглавие: изчезна ми вградената мишка на лаптопа |
|
|
Здр. колеги.
Имам много неприятна случка, изчезна ми вградената мишка на лаптопа. До сега го ползвах с вградената му мишка, но ми беше неудобно за постоянна работа и ония ден си взех обикновена на USB.
Вечерта когато е инсталирах си работеше и вградената и USB мишката.
Но след работа като изключих лаптопа и на сутринта го пуснах установих че ми работи само външната мишка. Вече повече от 2ч се мъча и не мога да разбера от къде е проблема. Ако някой може да помогне нека ми пише, ще съм му много благодарен.
Иначе лаптопа е Acer TravelMate 2310 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 07, 2007 22:13 Заглавие: |
|
|
Хммм пробвай да изключиш външната
А всъщност за какво са ти 2 мишки  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
valiosss Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 07, 2007 22:40 Заглавие: |
|
|
Проблема е решен вече
Идеята ми за вградената мишка беше че вечер си взема лаптопа в леглото и оттам си работя, а външната няма как да е ползвам при това положение.
Проблема го реших, супер смешен е но се случват и такива неща Просто ония днен като съм гасил само монитора, съм натиснал бутона за изключвана не Touchpad-а с комбинацията от FN бутона защото са саседни. Чак сега включих че може да съм направил тази простотия и като пробвах.....  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|