Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Неприятен проблем с DVD LG X162 и размишление относно сервиз

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Zygot
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 26, 2007 13:47    Заглавие: Неприятен проблем с DVD LG X162 и размишление относно сервиз Отговорете с цитат

Здравейте
Преди почти година закупих домашен DVD player подарък за родителите ми ,който има ужасен проблем изкарващ ме извън нерви. Sad

Двд-то не чете коректно дискове ,но понякога ги чете ,а понякога просто не възпроизвежда звука или не разпознава диска.

Изнервям се понеже от 5 пускания на едно перфектно записано двд Вербатим може да ми се случат и 5те проблема.

Носих го при оторизирания сервиз на ЛГ за Варна Роял Електроникс (в техномаркет) ,но ефект никакъв.

Моите изводи са ,че двд-то има дефектна оптика ,но поради това ,че ту си показва магарията ту не, не знам какво да кажа в сервиза та да го оправят.

Ако въбще не работеше нямаше да се ядосвам ,но сега първия диск върви нормално ,а на втория или не го прочита или няма звук Sad.

Моля за съвет как да си изложа оплакванията в сервиза максимално ясно ,че да го оправят. (или както ме посъветва един приятел на буклука и ново нео за 50лв.)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети