|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
predel Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 09, 2007 1:21 Заглавие: моля помогнете!!! |
|
|
| Имам проблем с чисто новия си компютър./DUO CORE 2.0 Ghz, Asus p5k SE, GF 8600 GT 512 Mba DDR2, 1024 DDR3 ram/. купих си монитор втора ръка Dell p1130/държа го на 1600x1200 на 100Hz/ и след известно време взеха да ми се появяват разни хоризонтални сенки. Четох във форума, че проблема може да е от монитора, но включих други 2 монитора в компютара и проблема си остана, което ме доведе до мисълта, че проблема трябва да е в кутията, а не в монитора. Реших да преинсталирам компютара отново като му сложа друг монитор LG CRT 17'. Преинстал и отново тези сенки се появиха.От време на време изчезват ама временно. Да не би да има някаква несъвместимост в хардуера или е някакав друг проблем нямам обяснение, за това моля за съвет.Компютара е в гаранция! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 09, 2007 8:02 Заглавие: |
|
|
| Видеокарта,драйвери преди да влезе във Winows има ли го дефекта? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 09, 2007 8:03 Заглавие: Re: моля помогнете!!! |
|
|
| predel написа: | | ....Компютара е в гаранция! |
И след като явно не са виновни мониторите, отговора не е ли ясен? |
|
|
 |
ж Гост
|
Пуснато на: Съб Ное 10, 2007 19:43 Заглавие: Re: моля помогнете!!! |
|
|
| predel написа: | | Имам проблем с чисто новия си компютър./DUO CORE 2.0 Ghz, Asus p5k SE, GF 8600 GT 512 Mba DDR2, 1024 DDR3 ram/. купих си монитор втора ръка Dell p1130/държа го на 1600x1200 на 100Hz/ и след известно време взеха да ми се появяват разни хоризонтални сенки. Четох във форума, че проблема може да е от монитора, но включих други 2 монитора в компютара и проблема си остана, което ме доведе до мисълта, че проблема трябва да е в кутията, а не в монитора. Реших да преинсталирам компютара отново като му сложа друг монитор LG CRT 17'. Преинстал и отново тези сенки се появиха.От време на време изчезват ама временно. Да не би да има някаква несъвместимост в хардуера или е някакав друг проблем нямам обяснение, за това моля за съвет.Компютара е в гаранция! |
След известно време ли? |
|
|
 |
Predel Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 13:26 Заглавие: Re: моля помогнете!!! |
|
|
| Ами след като влезна в windows и пусна explorer или MS Office, се появяват хоризонтални линии, които се движат постоянно нагоре и надоло и дразнят очите доста. Мисля да го дам в сервиза да погледнат и да сменят евентуално картата, ако е там проблема разбира се! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|