| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
viktor_smk Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 03, 2007 14:26 Заглавие: Превключвател на ефект ZOOM 707 |
|
|
Здравейте, имам ефект за китара ZOOM 707. Единият от педалите се развали и вече възприема 1 от 5-6 натискания. Оторих ефекта и се оказа, че проблемът не е в недобър контакт, а е в превключвателя (switch). Имам поялник и мога да го сменя, но не знам какъв точно е - т.е. не знам като ида в магазина за какво да питам. Та въпросът ми е: има ли разлика между различните превключватели и в частност какъв тип/вид е моят. Пускам линкове към 2 снимки:
Снимка 1
Снимка 2
Мерси предварително! _________________ Keep Rocking® |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 03, 2007 14:45 Заглавие: |
|
|
Като гледам си е най-обикновено микробутонче,отскубни го и го вземи с тебе,като отиваш в магазина...
Всякакво подобно ще ти свърши работа-гледай да е горе долу същото като размери на пъпката и габарити.
Някакви кой знае кви електрически параметри и изисквания тва бутонче няма.Понеже 1 към 1 точно същото едва ли ще намериш-единственото,което е важно е това новото което ще вземеш да пасне механично на мястото и да може да щрака като натискаш. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 09, 2007 19:48 Заглавие: |
|
|
Ами лошото е че никъде не мога да намеря такова бутонче ... всъщност има навсякъде, но са все с 4 крачета, а моето е с две. И се чудя дали ако взема такова с 4 крачета мога да използвам само две от тях и да върши същата работа ... _________________ Keep Rocking® |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 09, 2007 19:52 Заглавие: |
|
|
| viktor_smk написа: | | Ами лошото е че никъде не мога да намеря такова бутонче ... всъщност има навсякъде, но са все с 4 крачета, а моето е с две. ... |
Те са две по две заедно, така че ако го завъртиш по диагонал би трябвало да може да се намести на съществуващото място. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2007 13:12 Заглавие: |
|
|
Мда, стана, работи така. Благодаря! _________________ Keep Rocking® |
|
|
 |
gakal Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2007 17:12 Заглавие: |
|
|
| Не знам от къде си, но в Пловдив многократно съм купувал микробутончета с две крачета и то от различни магазини |
|
|
 |
|