| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
TDA2040 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 12:29 Заглавие: Някакви антени вероятно или датчици |
|
|
Реших да огледам малко с далекогледа насам натам и на отсрещият блок видях тея работи :
Общо 9 на брой. Сложиха и камери на всеки вход на града по 2 за всяко платно по 1 и до дома една. На всяка камера има по една такава черна "тръба"само на едните няма такова нешо. Да е антена си смиля ама към камерите има и по 1 кутия и на кутията има малка антенка камерите са свързани с кабели към тая кутия и това черно нещо . Ето тая до дома :
Ако някой знае да каже, че ми е любопитно какво е това. Отначало си помислих да не е датчик като се превиши скороста да отчита ама се съмнявам  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Последната промяна е направена от TDA2040 на Чет Ное 29, 2007 19:40; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 18:25 Заглавие: |
|
|
| Това са насочени антени, най-вероятно спирални. |
|
|
 |
TDA2040 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 19:40 Заглавие: |
|
|
Аха .Ами те някои на където са насочени няма нищо нито камери нито нищо а към камерите има и кутия с малка антенка тя за какво е нз
а и камерите са 7 а антените са 9
Благодаря за отговора  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 29, 2007 19:51 Заглавие: |
|
|
| Това са най-вероятно на итернет доставчици.Аз също имам подобна на моя покрив и с нея се конектвам с друга антена която е на другия край на града,по този начин съм си направил интернета в къщи(преди три години нямаше интернет доставчици до нас и това ми беше единсвения вариян да имам интернет) |
|
|
 |
|