| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
низа Гост
|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 19:45 Заглавие: Продавам Някъкъв GSM |
|
|
Продавам Някъкъв GSM, произведен за азиатския пазар. Има малки разлики със стандартната Нокия н95 - 2 сим карти и тъчскрийн. Телефона е нов - продава се с кутия, книжка, зарядно, фендс фрий, втора батерия, 1 GB памет и usb кабел.
Цената е 460 лева.
Ако се интересувате, може да ме потърсите на :
ICQ 291222755
gsm 0899 886514
mail [email protected]
Заглавието коригирано. Пишете какво точно продавате - определено не е това, което твърдите.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 19:47 Заглавие: |
|
|
Пишете откъде сте Ей ама хич не ги четете тия правила за пускане на обяви _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
низа Гост
|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 19:50 Заглавие: Re... |
|
|
ops sorry..
От София съм |
|
|
 |
divakusab Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 20:52 Заглавие: Re: Re... |
|
|
| това е пълна ЛАЙНАРКА вчера ми предлагаха да купя едно за 200 лв камерата ама хич не е и минала покрай 5-тте мегапиксела а си е живо ЦЦД с 1.3 мегапикселова матрица... без повече коментар..даже не ги правят и в Нокиа! |
|
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 21:14 Заглавие: |
|
|
Сигурен ли си, че е NOKIA, а не NOKLA?
Споменал си какво има допълнително, а не си споменал какво няма.
(GPS например) |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 22:16 Заглавие: |
|
|
Доколкото знам въпросния кютук се водеше Meizu E-PDA V16 и няма нищо общо с Нокиа.
Даже преди няколко дена имаше същата тема и същото кепче се предлагаше че и със 100лв отдолу.
С 2 думи казано-това не е Nokia _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Private Опитен потребител

|
|
|
 |
низа Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 18:43 Заглавие: |
|
|
До известа степен сте прави. Не е най-перфектния модел телефон, но не съм съгласна, че е "пръчка". Хората, от които го имам, внесоха към 4-5 такива от Китай и 3 от телефоните ги ползват хора около мен. Разглеждала съм го и си е абсолютно нормален телефон - ок без GPS и не е симбиан, но има доста други неща - Като се замислите, за това и цената му е такава. Ако беше истинската NOKIA N95 - 1000 лв.
Въпреки всичко - ако някой се интересува, да се обади, ще разглада телефона и сам ще прецени  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 22:00 Заглавие: |
|
|
| низа написа: | | Като се замислите, за това и цената му е такава. |
Виж сега-ще ти дам един съвет,ако имаш желане въобще да го продадеш де-цената е такава каквато я определи пазара.
Както виждаш в обявата под твоята се продава същия,със 100лв по-долу и като гледам хората са си почупили краката да го купуват.
Пък ти можеш да си го продаваш на колкото цена прецениш,ако ще и милион лева,твоя си работа. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
divakusab Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 16:35 Заглавие: |
|
|
| Не е чак ТОЛКОВА ужасен дори днес отварях един такъв стапалото е Ренесанс турско дисплея е от SHARP а процесор4ето си е АРМ 9х серията около 120 мегахерцово така че мислете ако е на по-хубава цена,но на тази е почти непродаваемо според мен |
|
|
 |
|