Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за Sony Ericsson W800i

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Дек 31, 2007 10:57    Заглавие: Въпрос за Sony Ericsson W800i Отговорете с цитат

Проблема му е свързан с картата памет - ако го изключа и включа с поставена карта не стартира - показва само логото на фирмата. Ако сваля картата тръгва и работи като че нормално - поне не се забелязва никакъв проблем. При поставяне на картата не се случва нищо - не я разпознава. Самата карта обаче е функционална - с картов четец си се чете и записва по нея. Какво мога да направя в случая за да реша проблема? Не съм обаче някакъв спец по телефоните, но ме насочете към нещо. Мерси и весело посрещане на Нова Година. Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 02, 2008 1:37    Заглавие: Re: Въпрос за Sony Ericsson W800i Отговорете с цитат

ivan1959 написа:
Проблема му е свързан с картата памет - ако го изключа и включа с поставена карта не стартира - показва само логото на фирмата. Ако сваля картата тръгва и работи като че нормално - поне не се забелязва никакъв проблем. При поставяне на картата не се случва нищо - не я разпознава. Самата карта обаче е функционална - с картов четец си се чете и записва по нея. Какво мога да направя в случая за да реша проблема? Не съм обаче някакъв спец по телефоните, но ме насочете към нещо. Мерси и весело посрещане на Нова Година. Laughing

формат на картата
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 02, 2008 8:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Форматирах я на компютъра с помощта на карточетеца, който имам - резултата е нулев - на компютъра си работи - телефона не я намира.
Върнете се в началото
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 02, 2008 20:59    Заглавие: Отговорете с цитат

ivan1959 написа:
Форматирах я на компютъра с помощта на карточетеца, който имам - резултата е нулев - на компютъра си работи - телефона не я намира.

Probwa ли неговата карта на чужд телефон? В краен случай ъпдейт или преинсталация на софта на телефона, отдавна става лесно и безплатно
Върнете се в началото
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 02, 2008 21:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Не съм пробвал на друг телефон, понеже засега не намирам някой с телефон с такава карта. А за преинсталирането не знаех че така стоял въпроса Wink . Все пак бих желал наистина да ме упътиш какъв кабел е нужен за целта и какъв софтуер. Ще съм ти благодарен наистина. И за почерпка съм навит Very Happy
Върнете се в началото
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 02, 2008 23:44    Заглавие: Отговорете с цитат

ivan1959 написа:
Не съм пробвал на друг телефон, понеже засега не намирам някой с телефон с такава карта. А за преинсталирането не знаех че така стоял въпроса Wink . Все пак бих желал наистина да ме упътиш какъв кабел е нужен за целта и какъв софтуер. Ще съм ти благодарен наистина. И за почерпка съм навит Very Happy

Кабел DCU 60 от комплекта на К750(а може би и на в800 понеже са еднакви)

Останалото например от тук
http://store1.data.bg/hwkiller/index.htm

Последно правих преинсталация с програма XS
Върнете се в началото
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 14:10    Заглавие: Отговорете с цитат

dtmf написа:
...Последно правих преинсталация с програма XS

Освен нея някакви драйвери зареждат ли се на компютъра за да се получи връзка с телефона? Мерси пак.
Върнете се в началото
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 19:03    Заглавие: Отговорете с цитат

ivan1959 написа:
dtmf написа:
...Последно правих преинсталация с програма XS

Освен нея някакви драйвери зареждат ли се на компютъра за да се получи връзка с телефона? Мерси пак.

драйвери за кабела също, в сайта на производителя ги има, в горния сайт има инструкции и необходимите файлове
Върнете се в началото
VasTeh
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Нед Яну 06, 2008 10:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Наскоро имах подобен проблем с K750i . Телефона не разпознаваше собствената си Memory карта , а с друга поработваше няколко минути и при опит да разгледаш файловете -забиваше и след време рестартираше... оказа се 4е е мокрен. След промивка проблемите из4езнаха . Клиента не се е връщал.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети