Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ходихте ли да си плащата тока за януари....
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Чет Фев 07, 2008 10:55    Заглавие: Ходихте ли да си плащата тока за януари.... Отговорете с цитат

Имате ли отзиви от сметките за януари . Вчера гризнах дръвцето като я видях Evil or Very Mad
За декември тук в сервиза 68лв
За януари тази година 256лв Sad

В къщи за декември 94лв
За януари сега 283лв

Мисля си че за декември ни прекараха да платим по малко заради данъците Енергото да плати по малко за миналата година а тая година с тоя плосък данък ще платят много по малко данъци . Друго обяснение нямам .
tankovbg
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Фев 07, 2008 11:21    Заглавие: Re: Ходихте ли да си плащата тока за януари.... Отговорете с цитат

коцев написа:
Имате ли отзиви от сметките за януари . Вчера гризнах дръвцето като я видях Evil or Very Mad
За декември тук в сервиза 68лв
За януари тази година 256лв Sad

В къщи за декември 94лв
За януари сега 283лв

Мисля си че за декември ни прекараха да платим по малко заради данъците Енергото да плати по малко за миналата година а тая година с тоя плосък данък ще платят много по малко данъци . Друго обяснение нямам .

Плоския данък касае облагане доходите на физическите лица (работна заплата) а не корпоративното облагане на юридическите лица (ДП)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 07, 2008 11:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Не е бай Иване-по-скоро нередовно отчитане и накрая на годината минаха да приравняват...
И при мене е така.Само че при мене цифричките са по-големи.Но пък аз съм свикнал и не ме бърка особено.
Няма нищо общо с плоския данък.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 07, 2008 11:28    Заглавие: Отговорете с цитат

На кого влияе незнам но на мен ми се отрази яко . Има все пак нещо гнило защото чак такава разлика в сметките за двата месеца е невъжможна . Верно че през януари имаше десетина дни по студени но пък тройно да се вдигне сметката е невъжможно .
Далавера , далавера и пак далавера като почнеш от правитество , парламент всички до един са мошеници и айдуци. Evil or Very Mad
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 07, 2008 11:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Май, май не ще да е било баш така:
коцев написа:
Аз пък съм сложил едно шише с вода на прозореца отвънка и чак когато замръзне тогава включвам някакво отопление Laughing Laughing Laughing
Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 07, 2008 12:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Лъже лъже на всички снимки в сервиза е по къс ръкав Twisted Evil
А сега сериозно и при мен е така,само че не с такава голяма разлика.
98лв Arrow 172лв
Върнете се в началото
tankovbg
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Фев 07, 2008 12:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Бъдете благодарни, че не сте на парно, там въобще не можеш да разбереш как и какво ти разпределят с тези прословути уреди. А на електромера и по фактурите все пак можеш да видиш старо-ново и дори да се усетиш ако те краде някой любезен съсед.
Проблема идва не от високите сметки а от ниските възнаграждения които взимаме - докога не се знае, вече спряха да коментират за светлината в тунела.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 07, 2008 13:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Много сте икономични бреее-аз само вкъщи под 350лв не падам че и горния етаж го топля на дърва...

tankovbg написа:
докога не се знае, вече спряха да коментират за светлината в тунела.

Тя пък една светлина...Така и не се разбра дали светлината в тунела не идва от насреща идващия товарен влак...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
zapad
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 07, 2008 13:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Коцев,сметките ти са високи,заради ония 200-250 херцовите Грундици
Върнете се в началото
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 07, 2008 13:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Като си спомня то май и миналата година пак така януари ме бяха дернали а за февруари взеха само 4лв . Rolling Eyes Тогава казаха че нещо авансово били взели сигурно и сега пак са врътнали тоя номер.Не е до електромера защото и на двете ми места и в сервиза и в къщи разликите са големи .Прошнорувам довечера една дебела тетрадка и през няколко дни ще си записвам показанията като последните дни отмесеца всяка вечер и в началото на другия също всеки ден и по показанията ще ги хвана кога идват да записват и какво записват Evil or Very Mad Абе ще видят те кон боб яде ли Twisted Evil
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети