Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

DVD SAMSUNG MODEL - HT P10

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Gogo27
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Фев 09, 2008 15:17    Заглавие: DVD SAMSUNG MODEL - HT P10 Отговорете с цитат

КОЛЕГИ ПОМОГНЕТЕ АКО МОЖЕТЕ
Главата на дивидито няма никаква реакция също и мотора който е предвижва по осите
Оптиката не свети , лентовия кабел е подменен с нов напреженията са точни BA5954 е нов

Последната промяна е направена от Gogo27 на Съб Фев 09, 2008 15:52; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mitcd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Съб Фев 09, 2008 15:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Кажи какво си мерил?Оптиката свети ли?Напрежение някво към кабела на механиката?Отговора-може да е захранването,чипа на моторите,лентовия кабел,някое моторче а може и да е нещо друго.
Върнете се в началото
Gogo27
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Фев 09, 2008 16:02    Заглавие: Отговорете с цитат

mitcd написа:
Кажи какво си мерил?Оптиката свети ли?Напрежение някво към кабела на механиката?Отговора-може да е захранването,чипа на моторите,лентовия кабел,някое моторче а може и да е нещо друго.

Оптиката не свети , лентовия кабел е подменен с новр напреженията са точнир BA5954 е нов,на дисплея пише лоадинг а при отворена ръчно шейна като натисна повер оф шейната се затваря и огасва дивидито
Върнете се в началото
REMZ>
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пазарджик

МнениеПуснато на: Пон Фев 11, 2008 22:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Gogo27 написа:
mitcd написа:

Оптиката не свети , лентовия кабел е подменен с новр напреженията са точнир BA5954 е нов,на дисплея пише лоадинг а при отворена ръчно шейна като натисна повер оф шейната се затваря и огасва дивидито

около дисплея имаш един кондензатор черен.отпои ги и после пак го запой.ако не се оправи ще ти изпратя бин за флаша.
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пон Фев 11, 2008 23:00    Заглавие: Отговорете с цитат

REMZ а ако серво борда какво правим Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
REMZ>
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пазарджик

МнениеПуснато на: Вто Фев 12, 2008 9:37    Заглавие: Отговорете с цитат

fishev написа:

Фишев ти колко пъти си сменил серво борд,аз не съм сменявал до сега на самсунг,има шанс да е серво но според мен не е. Laughing
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Вто Фев 12, 2008 10:26    Заглавие: Отговорете с цитат

В тази област:

Увеличить фото »»

Направи този мост:

Увеличить фото »»
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Вто Фев 12, 2008 10:49    Заглавие: Отговорете с цитат

REMZ> написа:
fishev написа:

Фишев ти колко пъти си сменил серво борд,аз не съм сменявал до сега на самсунг,има шанс да е серво но според мен не е. Laughing
Докато бяха гаранционни съм сменил доста палеха чипове на поразия и в момента имам едно Р10 със стопен ВА 5954 и овъглена платка (искаш ли снимка)Преди две или три седмици ремонтирах такъв мина само със ВА-то
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети