| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2008 18:27 Заглавие: GSM кото дистанционно за TV |
|
|
| Имам Soniericsson k810i и ми трябва някаква програма за да мога да го ползвам и като дистанционно за телевизора.Казаха ми за програмата TV control.Пробвах я и нищо не става.Ще можете ли да ми кажете за някаква друга програма подобна на тази,която да работи??????? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2008 18:29 Заглавие: |
|
|
За Пирин или за Опера?
И защо си мислите, че търговските трикове са винаги 100% истина? |
|
|
 |
ДТМФ3 Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2008 19:47 Заглавие: Re: GSM кото дистанционно за TV |
|
|
| Velkov написа: | | Имам Soniericsson k810i и ми трябва някаква програма за да мога да го ползвам и като дистанционно за телевизора.Казаха ми за програмата TV control.Пробвах я и нищо не става.Ще можете ли да ми кажете за някаква друга програма подобна на тази,която да работи??????? |
Няма, само дистанционно за комп'тър има...вградено в телефона |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2008 22:12 Заглавие: |
|
|
Има, виждал съм, малко неконкрето ще дам пример ама не помня ни какъв беше телефон нито пък програмата, обаче командваше телевизора, мисля че и други работи можеше да командва.
EDIT: Сега като помислих телефона май беше NOKIA 6600
Последната промяна е направена от andrey1988 на Нед Яну 20, 2008 22:49; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 20, 2008 22:27 Заглавие: |
|
|
| andrey1988 написа: | | Има, виждал съм, малко неконкрето ще дам пример ама не помня ни какъв беше телефон нито пък програмата, обаче командваше телевизора, мисля че и други работи можеше да командва. |
Прав си има например NOKIA N70 има програмка която трябва да си качиш на телефона но нали разбирате за какво става дума  |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 21, 2008 2:11 Заглавие: |
|
|
| andrey1988 написа: | Има, виждал съм, малко неконкрето ще дам пример ама не помня ни какъв беше телефон нито пък програмата, обаче командваше телевизора, мисля че и други работи можеше да командва.
EDIT: Сега като помислих телефона май беше NOKIA 6600 |
ДА , чувал си от един дето е виждал ))) к810 има само дистанционно за комп, а в смартфоните може да се качва такова за телевизор и дриги с ИР |
|
|
 |
DukeNukem Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 21, 2008 11:56 Заглавие: |
|
|
irRemote
Може да оправлява мн.работи само да имаш инфра ред.
По принцип е за Синбиан,ама мисля че я има и в *.jar |
|
|
 |
Тодор Живков Гост
|
Пуснато на: Вто Фев 05, 2008 23:04 Заглавие: GSM телефон като дистанционно за компютър |
|
|
| С Bluetooth Remote Control програма и bluettoth aз командвам компютъра си от телефона. В компа има тв карта, та се получи отговор. |
|
|
 |
Bengata Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 13, 2008 15:10 Заглавие: |
|
|
| DukeNukem написа: | irRemote
Може да оправлява мн.работи само да имаш инфра ред.
По принцип е за Синбиан,ама мисля че я има и в *.jar |
Не *.Sis иначе точно така се казва irRemote за синбиян операциона система аз лично я имам и я ползвам на телефон Nokia 9210 i наистина има възможноста да оправлява дори и CD player Denon Pioneer и други
Но не зан дали ще стане за твоя телефон.Имая в data.bg |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 13, 2008 15:30 Заглавие: |
|
|
| Става само на смартфони, защото ти трябва процесор който да ти изпълни зададените от програмата функции - в случая да ти пусне инфрареда и да ми изпрати ток с определена честота за да се сменят каналите например. Хубавото е на този вид програми че се самообучават с оригиналното дистанционно на уреда. Даже и на кола съм пробвал - става. Само трябва централното да ти е с инфрачервено дистанционно а не с радиовълни. |
|
|
 |
|