| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DukeNukem Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 12:35 Заглавие: LG U8130 - разкодиране |
|
|
LG U8130
Скоро ми донесаха един от Италия,ама е кодиран. Как да му сменя софтуера? Имам дата кабел за него.
П.С Ако някои ще ми помогне,благодаря предварително. А за "не се занимаваи,за 30лв. щи го разкодират..." по-добре не пишете по темата. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
VasTeh Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 7:35 Заглавие: |
|
|
| Ако ДатаКабела е USB - няма да ти свърши работа при разкодирането (трябва ти COM портов кабел) , освен това мисля че всички програми за целта са платени , така че единствения начин е в специализиран сервиз. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 03, 2008 17:47 Заглавие: |
|
|
И Windows-а е платен,ама го ползваме безплатно:)
За тоя софтуер ще потърся crack-ове и т.н....
Имам COM кабел за LG G5410. Moга да си направя преход от него. Com накраиника ще влиза в PC-то,а другия краи ще го срежа и ще слова USB вход,към които ще свържа кабела от моето LG.
Ама ми трябва малко помощ,щото не знам кои към кои кабел да свържа
Имам още едно U8130 ама с прекъснат лентов кабел.1во ще експериментирам върху него за смяната на софтуера:) |
|
|
 |
Niakoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 03, 2008 19:47 Заглавие: |
|
|
| DukeNukem написа: | Имам COM кабел за LG G5410. Moга да си направя преход от него. Com накраиника ще влиза в PC-то,а другия краи ще го срежа и ще слова USB вход,към които ще свържа кабела от моето LG.
Ама ми трябва малко помощ,щото не знам кои към кои кабел да свържа  | Не се обиждай, но като чета какви "схеми" си замислил, по-добре го занеси в сервиз. К'ви са тези кабели, к'ви са тия химий!? Горкия телефон... лека му пръст! _________________ Жица, на която не виждам двата края, не я пипам! |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2008 0:01 Заглавие: |
|
|
| DukeNukem написа: | И Windows-а е платен,ама го ползваме безплатно:)
За тоя софтуер ще потърся crack-ове и т.н....
Имам COM кабел за LG G5410. Moга да си направя преход от него. Com накраиника ще влиза в PC-то,а другия краи ще го срежа и ще слова USB вход,към които ще свържа кабела от моето LG.
Ама ми трябва малко помощ,щото не знам кои към кои кабел да свържа
Имам още едно U8130 ама с прекъснат лентов кабел.1во ще експериментирам върху него за смяната на софтуера:) |
Вместо да го занесеш в сервиз и да ти го направят ти си губиш времето... Щом задаваш въпроси от типа "Ама ми трябва малко помощ,щото не знам кои към кои кабел да свържа" просто без коментар! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 13:49 Заглавие: |
|
|
Не мисля че е загуба на време,защото това ми е хоби.
Ще го занеса на сервиз,че може да го прееба. Ама за другото LG с прекъснатия лентов кабел не ми пука и бих експериментирал с него.
Искам помощ за кабелите,щото от 2 ще сглобявам 1. От USB-то ще ползвам накраиника дето влиза в LG-то а от другия буксата дето влиза в PC-то. Искам помощ,щото не знам дали ще си съответстват по цветове кабелчетата в двата кабела!
Може да задавам глупави въпроси,ама досега не съм се занимавал с флашване на gsm-и. |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 14:50 Заглавие: |
|
|
| Ами опитвал ли си да ползваш google за помощник? |
|