Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Официална тема за задачки-закачки
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 23, 2008 20:07    Заглавие: Официална тема за задачки-закачки Отговорете с цитат

Та понеже напоследък тоя раздел се наводни от едни теми със тежки дискусии и сложни дебати по разни глобални въпроси.А аз пък си мисля че тоя раздел има и една съвсем друга цел-да служи за отмора на колегите във времето помежду ремонта на два телевизора.Щото все пак нормалните хора имат нужда и да релаксират.
Та в тая тема ще се задават въпроси,загадки,задачки-закачки и всякакви подобни с цел гимнастика на сивото вещество.

Може ли да започна аз първи?По желание?
Добре щом мога....
Та-
Имате трима кандидати за поста върховен държавен глава,кой от тях бихте избрали?

Arrow Първият е известен със връзките си със много корумпирани политици,известен е и със връзките си със мафията в миналото,ходи и вярва на астролози,има две любовници,със силно разклатено здраве,парализиран на инвалидна количка-не може да ходи,отделно има проблеми със сърцето и злоупотребява със на ден поне десет мартинита и 2 кутии цигари...

Arrow Вторият е изхвърлян на два пъти от работа,ако има конкурс за Мистър Мързел той ще е първия кандидат със навика си да спи до обед,следобед,а понякога и до привечер,любител на алкохола във всичките му видове-уиски,коняк,абсент,а като младеж е употребявал и наркотици.

Arrow Третият е герой от войната,награждаван със ордени за храброст,раняван на два пъти през нея и веднъж временно дори е загубил зрението си след една битка,но впоследствие си е възстановил.Заклет вегетарианец,пълен трезвеник-не пие,не пуши и заема активна гражданска позиция,като върл противник на тези привички.Никога не е бил замесен в извънбрачни връзки.Заема активна гражданска позиция,като защитник правата на животните.

Та кой бихте избрали от тия тримцата?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 23, 2008 20:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Четвъртия Божиле четвъртият Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Сря Яну 23, 2008 20:39    Заглавие: Отговорете с цитат

То сигурно има някаква уловка но ако задължително трябва да се избира от тези третия е с най-стабилен шанс макар че и той е прекалено краен.Но пък първите двама са с много недостатъци и гадни характеристики. Very Happy Така мисля аз. Sad
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 23, 2008 20:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе кой ще ни остави ние да избираме, те тука е уловката Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dakiss
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Сря Яну 23, 2008 20:59    Заглавие: Re: Официална тема за задачки-закачки Отговорете с цитат

Ами първият никак не ми излиза като образ или личност подходяща за вакантната длъжност

Вторият е някой от героите от филма "Голямото напушване" и определено е рекламиран като живееш нормално човек по всички чалга канали и подобни на цитирания филм.

Третият е май "началството" от филма "Смотаняци"

Щом ще избираме едно от три ...... избирам първия, че поне няма да ми се навира в очите всеки ден, а и няма да е задълго Wink
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 23, 2008 21:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз искам да се обоснова за това което съм писал в предния си пост (четвъртия)
Значи станаха 18години избираме точно такива тъпанари особено:
Цитат:
Вторият е изхвърлян на два пъти от работа,ако има конкурс за Мистър Мързел той ще е първия кандидат със навика си да спи до обед,следобед,а понякога и до привечер,любител на алкохола във всичките му видове-уиски,коняк,абсент,а като младеж е употребявал и наркотици.

и за това съм за четвъртия който ще се роди мин след 100г.
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Яну 23, 2008 21:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Интересното е ,че и тримата приличат по малко на мене та почвам да се замислям.......
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Яну 23, 2008 21:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Те и тримата са били държавни глави. Около втората световна война.

Имаше и нещо подобно за 12 дете идиотче от майка сифилистичка и другото го забравих.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Яну 23, 2008 22:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Още две задачки.Въпросите са от учебника за 5 клас на дъщеря ми .Ще цитирам дословно което значи ,че в учебника са написали само това и нищо доуточняващо.
1От коя страна дърветата имат повече мъх и защо?
2 Как се нарича това число:25000000000 и колко прави в декари?
В нулите няма грешка.Това е част от домашното за утре Exclamation
zapad
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Яну 23, 2008 22:11    Заглавие: Отговорете с цитат

"25000000000"що не са казали какво е ,круши,ябълки или тоя дето го е писал е имал предвид парички и тогава да пита колко прави в декари
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети