| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2008 14:23 Заглавие: батерия на мп4 |
|
|
| така вапросат ми е следния закупувам си Mp4 със вградена батерия минава 1 година и батерията се изтощава още при зареждането и трябва да я сменя да обаче като отида при техниците те казват тя е вградена и не се смена само, че аз вземам отвертка и проверявам колко е вградена батерията и се оказва, че китайците са я вградили с двустранно тиксо върху чарковете на самия плеар или с две думи мога да я сменя обаче не мога да намеря същата батерия и даже и гугал не е чувал за нея та за това питам ако намеря батерия която се събира в корпоса и е 3.7V както оригиналната но е с повечко ампери ще ми работи ли мпчката коректно питам щото да знам дали да купувам от батерийте за гсм някоя по компактна или трябва да е същата като оригинала иначе излиза дим и мирише лошо? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bengata Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2008 14:30 Заглавие: Re: батерия на мп4 |
|
|
| Купи и пробваи едвали Китаиците са го направили да си познава батерията като лаптопите не мисля че ще имаш проблем.Сложи по мощна.Напиши обаче какъв е марка поне и модел ако има. |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2008 14:35 Заглавие: |
|
|
| Гугъла че е чувал за такива батерий е чувал но са доста солени продават се отделни литиево йонни пакети с такъв номинал на напрежвнието 3.7V.Незанам точно каква ти е батерията,направи и снимка и трябва да има някакви надписи по нея.Капацитета не би трябвало да те притеснява. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2008 15:22 Заглавие: |
|
|
| еми как да ти кажа то има някакви китайски иероглифи и чат пат по некоя цифра |
|
|
 |
|