| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
OkitO Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 25, 2008 16:48 Заглавие: питане за осцилоскоп |
|
|
Здравейте, всички ! Аз главно се занимавам с аудио електроника и със импулсни захранвания и съм решил да си купя осцилоскоп. Ползвал съм пет-шест пъти един малък и знам как и закакво се използва вече. Имам един въпрос към по-напредналите с материала хора във форума. http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=41336&topicshow=%EF%F0%EE%E4%E0%E2%E0%EC%20%EE%F1%F6%E8%EB%EE%F1%EA%EE%EF
Посочения в линка осцилоскоп дали ще ми върши работа ?
Мисля да го ползвам, за да видя честотния диапазон на правените ми усилватели, изкривяванията, формите на импулсите на импулсните захранвания и други подобни неща... Благодаря предварително за отговорите. Лека работа на всички ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 25, 2008 16:57 Заглавие: Re: питане за осцилоскоп |
|
|
| OkitO написа: | | Посочения в линка осцилоскоп дали ще ми върши работа ? |
Да
И въпреки всичко аз бих отделил повече пари и бих си взел машинка от по-висок клас. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 25, 2008 21:32 Заглавие: |
|
|
500 долара ,или около,и си готов.Купуваш си "ТЕКТРОНИКС" и внуците ти ще работят с него.
Ако тогава се ползват ослоскопи(осцилографи) _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
OkitO Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 0:43 Заглавие: |
|
|
| Главно се занимавам с аудио електроника и със импулсни захранвания. Осцилоскоп ми трябва, за да видя и измеря някои параметри на уредите, които правя. Работил съм седем осем пъти с осцилоскоп. Не се занимавам професионално, но ме влече супер много. |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 0:49 Заглавие: |
|
|
За това,за което ти трябва-е предостатъчен.Естествено колкото повече-толкова повече.Обмисли за какво ще ти трябва в бъдеще и тогава купувай. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
Minkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 14:24 Заглавие: Re: питане за осцилоскоп |
|
|
| OkitO написа: | | ....Посочения в линка осцилоскоп дали ще ми върши работа ?.... |
По-скоро не.
Не ми харесва синхронизацията. |
|
|
 |
|