Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Книга за цветомузика

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Citadelata
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Апр 27, 2008 21:14    Заглавие: Книга за цветомузика Отговорете с цитат

Здравейте! Интересувам се от цветомузикални уредби, но освен да правя готови схеми си нямам представа от нищо друго. За това се нуждая от някакво четиво за начинаещи на тема цветомузика, честотни филтри и такива работи. Много ще съм благодарен ако някои посочи книжка или списание специализирано за цветомузики по възможност на български.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Вто Апр 29, 2008 9:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Списанията "Млад конструктор","Радио, телевизия, електроника" и руското"Радио" са пълни с такива статии.
Българските са качени на един сайт, порови във форума за адреса и поразгледай.
Знам, че и сп. "Радио", най-редовно се сканира в руски сайт, но не ми е трябвал и не съм го разглеждал.

Ето колегата до мен, дава приблизителна информация:
От "radio.ru', разглеждаш съсдържанията на всичко качено, а след това от раздел "архив" си намираш твоята цветна музика.
Minkov
Върнете се в началото
sbirov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 29, 2008 11:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Има и една книга само на тая тема,но е на руски - "Цветомузыкальные установки"-Эрве Кадино.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети