| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Alex57 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 14, 2008 22:29 Заглавие: Сервизен режим за CTV 552 Roadstar |
|
|
| Състав:M34300-012SP,TDA2579,80011,TDA4556,AN5612.AFC изпуска настройката от време на време. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 14, 2008 22:38 Заглавие: |
|
|
Според мен ще е със сервизна отверка  |
|
|
 |
takiev Опитен потребител

Регистриран на: 19 Мар 2006 Мнения: 1073 Местожителство: StaraZagora
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 19:47 Заглавие: |
|
|
| На един или на всички обхвати? |
|
|
 |
Alex57 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 21:58 Заглавие: |
|
|
| По-често на UHF,а най-често на канала на Нова TV /във Варна/,3-4 пъти на час.След набиране на програмата работи нормално до сл. прекъсване.Ел. конд. по захранване-сменени.Кръгът за AFC-недостъпен,надявам се да намеря опция в менюто на серв. режим. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 22:43 Заглавие: |
|
|
| Alex57 написа: | | надявам се да намеря опция в менюто на серв. режим. | Извинявай каква опция търсиш там да не е нещо от рода ДЕФЕКТ ON/OFF Ако не тие ясно за какво е сервизния режим просто не го търси Колегите ти написаха че този трофей се оправя със СЕРЕВИЗНА ОТВЕРКА но ти не та не дайте вход в сервиз И какво означава контура за AFC недостъпен под ламарина ли се намира която те мързи да разпоиш или нямаш поялник Айде стига всеки ден се множите тези дето си мислите че презаписа на памет и влизането в севизен режим решава проблемите Не става само с реване по форумите малко и труд трябва да се положи  |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 23:18 Заглавие: |
|
|
Нестабилни 33V, тунер? _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
Alex57 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 21:17 Заглавие: |
|
|
| Блг. за топлите думи,Fishev,надявах се да не попадна на "величия" като теб,родени научени на всичко.Признавам,че не съм профсионалист от бранша и затова исках услуга.Види се по -приятно е да смачкш навлека отколкото да го отминеш.И научете как се пише ОТВЕРТКА.Закривам темата. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 21:33 Заглавие: |
|
|
| Alex57 написа: | | Блг. за топлите думи,Fishev,надявах се да не попадна на "величия" като теб,родени научени на всичко.Признавам,че не съм профсионалист от бранша и затова исках услуга.Види се по -приятно е да смачкш навлека отколкото да го отминеш.И научете как се пише ОТВЕРТКА.Закривам темата. | Като не си професионалист какво търсиш тук Или си поредния РАЗБИРАЧ който иска да спести някой лев щото по сервизите работят с кожа на клиента и много пари вземат Не искам и да знам как се пише ОТВЕРКА аз съм техник и знам да я ползвам и то добре когато се налага ползването и Вместо да се дървиш признай че питането ти беше тъпо и смешно по отношение на СЕРВИЗНИЯ РЕЖИМ и НЕДОСТЪПНИЯ КОНТУР Какво очакваше след такива изказвания да скочим и да те поканим да ти оправим апарата в някой от сервизите наи близък до твоето местонахождение щото това е форум за взаимопомощ под егидата на майка Тереза  |
|
|
 |
|