Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Телевизор ELITE-14ES08 излиза надпис FACTORY.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Rumen Rusev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Белцов

МнениеПуснато на: Чет Май 29, 2008 15:32    Заглавие: Телевизор ELITE-14ES08 излиза надпис FACTORY. Отговорете с цитат

Телевизора не е при мен и не съм му свалял капака затова не знам състава му.Всичко си работи нормално,но има червен надпис FACTORY които стои постоянно на екрана.Някой може ли да ми каже какво означава този надпис и как да го махна.Благодаря предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dima
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Чет Май 29, 2008 15:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Влезено е в сервизен режим.
Гост

МнениеПуснато на: Чет Май 29, 2008 18:49    Заглавие: Отговорете с цитат

А как се излиза от сервизния режим ?
Върнете се в началото
dima
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Пет Май 30, 2008 7:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Rumen Rusev,пробвайте това което Ви изпратих на лични,ако не стане напишете състава на телевизора.
Гост

МнениеПуснато на: Пет Май 30, 2008 19:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Колеги за сега закривам темата.Клиента каза че надписа изчезнал сам.Странна работа,каза че преди няколко месеца е станала същата исторя и пак изчезнал сам.Явно някой ден ще дойде пак и тогава ще го мислим от какво е.
Върнете се в началото
мармот
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Май 31, 2008 0:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами смени му памет и след повторно проявление му кажи че процесора+труда ще му излезнат повече от ново изделие.

Последната промяна е направена от мармот на Съб Май 31, 2008 11:28; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
rumen va4ev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: montana

МнениеПуснато на: Съб Май 31, 2008 8:51    Заглавие: Отговорете с цитат

мармот,колко пъти си сменявал процесор на такова шаси та пишеш глупости. Един само съм видял дефектен след токов удар-искра на 15 милиметра имаше на платката.Най-вероятно или замърсено дистанционно или слаби батерии,по-малко вероятно проблем от памет или фотоприемник и най-много да се наложи екранировка и замасяване на гривната на отклонителната.Това мога да кажа базирайки се на преминали няколко стотин ELITE.
мармот
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 31, 2008 11:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Ъъъ va4ev ти видя един мушмурок да се зъби и реши и ти да се включиш?Революция ли ще вдигате,мишлета?Аз пък не съм срещал дори един продукт,носещ гордото име ЕЛИТ,с недефектиращи елементи.Не разбрах защо изключи процесор например.Прочети внимателно творението си,помисли и пиши отново дали е технически издържано.Дългото и продължително ремонтиране на 'елитчета' те е унищожило интелектуално?Страх ме е да си помисля.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
rumen va4ev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: montana

МнениеПуснато на: Съб Май 31, 2008 11:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Просто 100% проблема не е от процесора в този случай при така описания проблем.А ти мармот да не ремонтираш совалки та си толкова подкован или понеже си от голямото село па ние от провинцията ядеме доматите заедно с колците.
мармот
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 31, 2008 12:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
понеже си от голямото село па ние от провинцията ядеме доматите заедно с колците.

Не съдя за колегите по местоживеене.Няма един мой пост,в който дори да съм намекнал за подобно нещо.Има можещи и неможещи.Знаещи и незнаещи.Една малка част от предишния ти пост е вярна и е възможна причина за описания дефект.Но:
Цитат:
Просто 100% проблема не е от процесора в този случай при така описания проблем
това изказване е недопустимо както по принцип,без да е доказано,така и с оглед на разстоянието между теб и въпросното изделие.
П.С. Оспамихме зверски вече приключена тема.Аз спирам,за да не си отнесем и двамата предупреждение.Абонирам те и теб за лични,при желание там може да се вихриш.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети