Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Tuba za Sub Woofer ot azbestova traba
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
BlackBLOOD
Гост

МнениеПуснато на: Нед Апр 04, 2004 11:01    Заглавие: Tuba za Sub Woofer ot azbestova traba Отговорете с цитат

Kakwo shte kajete dali shte stane hubavo ako si naprawq 150W-200W sub wooser w azbestowa traba 12"?

Shte teji super mnogo oba4e men ne mi puka.Az iskam da se 4uva qko.
Dali shte ima nqkakvi problemi i uslovneniq?
Върнете се в началото
13"Траба
Гост

МнениеПуснато на: Нед Апр 04, 2004 22:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Момченце с този пост вече ми е ясно че си друсано.Ако искаш си отлей от бетон някаква тонколона .С арматурно желязо . Много яка ще е ,ама няма да има никакво качество. По добре разсъждавай у дома на глас че ми отнемаш времето да ти гледам постовете .Не ти се сърдя, просто си грандоман без покритие .Едно е да изкаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш. Аиде чао БРРРРРРРРР БР БР БРБРРРРР
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Апр 04, 2004 23:31    Заглавие: Отговорете с цитат

A tiq deto gi pravqt ot mramor sigurno sushto sa mnogo zle a...?
Edin poznat na moj poznat e imal takava tuba v kolata si i e bila nenormalno qka.

Prosto iskah mneniqta vi.
Ina4e az 4e shte probvam shte probvam.
Ne mi kostav nishto
Върнете се в началото
13"Тръба
Гост

МнениеПуснато на: Пон Апр 05, 2004 15:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре де ,щом си решил прави.Обаче азбеста е много вреден и на запад на всякъде където може го заменят с други материали .Та този говорител като почне да дъни яко ще почне да разпилява азбестовите частици и в помещението ти ще стане много радиоактивно.Да не кажеш че не мисля за теб та затова те предупреждавам .
Върнете се в началото
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Апр 05, 2004 16:37    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="13"Тръба"]Добре де ,щом си решил прави.Обаче азбеста е много вреден и на запад на всякъде където може го заменят с други материали .Та този говорител като почне да дъни яко ще почне да разпилява азбестовите частици и в помещението ти ще стане много радиоактивно.Да не кажеш че не мисля за теб та затова те предупреждавам .[/quote]

Не радиоактивно а канцерогенно! Азбеста е канцерогенен материал, т.е. материал който провокира развитието на туморни клетки! Има разлика от радиоактивен нали Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
13"
Гост

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2004 0:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре де "Радио активен" съм използвал в смисъл на някакво замърсяване ,демек "жаргон" .Но няма значение, въпроса е човека да го разбере.Аиде със здраве.
Върнете се в началото
kostadin iantchev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2004 0:35    Заглавие: Пич не се занимавай с глупости Отговорете с цитат

Утре ще ти дам размерите на субуфер на pioneer от които съм сложил десетки в коли и "разцепват мрака". Всичко е изчислено от Pioneer.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
rusin
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Stara Zagora

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2004 12:57    Заглавие: Отговорете с цитат

1 приятел ме попита дали може да си направи електрожен от тези старите стабилизатори за ТВ. Трябва да ви запозная щте слушате музика и ще заваряте. Успех !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Апр 06, 2004 17:35    Заглавие: Нова рубрика !! Отговорете с цитат

Що не отвориме една рубрика -Е-Шоуто на Слави само с вицове ,като има повече такива постове хубав смях ще пада! Laughing Laughing Laughing
А за субвуфера защо не го издълбаеш като в Под игото от череша ще стане черешовото Топче, пардон вуферче и само ти трябва Боримечката да се провикне - "Е-е-е-и запушете си ушите че ще свирне , или пък гръмне Laughing Субвуферчето майка му стара!!!" Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
emil40
Гост

МнениеПуснато на: Нед Апр 11, 2004 20:57    Заглавие: sxema Отговорете с цитат

Mozhesh li i na men da pratish razmerite na sublufera ?? Meila mi e [email protected] !!!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети