| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivanveltchev Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 22:53 Заглавие: Проблем с дъно Albatron PX865PE |
|
|
Днес си пускам компютъра и той почва да зарежда и изведнъж престава и угасва почти всичко, само остават да въртят всички вентилатори /на процесора, видеото, захранването и на кутията/ и свети лампичката power на кутията, но нищо друго не работи. След малко компютъра пак се рестартира и тръгва да зарежда и стига до някъде и пак същото. По случайност в нас имах един друг компютър със същото дъно само че Pro версията, и това дъно го сложих на моя компютър и той тръгна без проблем. Поне установих че моето дъно нещо дъни работата, а не е нещо друго. Някой дали може да изкаже мнение защо може да се получава така с това рестартиране постоянно и въртене само на вентилаторите като угасне. Имам 1 кондензатор който леко се е издул и се намира при РАМ-а, дали може от него да става така с дъното. И някой може ли да ми каже къде мога да го занеса дъното и да го видят и ако могат да го оправят че трябва иначе да търся на старо такова.
Коригирай си заглавието съгласно правилата на форума |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 8:00 Заглавие: |
|
|
| Като начало смени кондензатора който е надут. |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 8:17 Заглавие: |
|
|
| Ако не можеш да се справиш сам Виж някой от колегите от София да ти смени кондензаторите. |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 8:33 Заглавие: |
|
|
Виж и кондензаторите в захранването,обикновено те са причина да се скапят кондензаторите на дъното  |
|
|
 |
ivanveltchev Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 8:42 Заглавие: |
|
|
Ако някой може да каже сервиз в София, където да занеса дъното за да ми сменят кондензатора и да погледнат дъното, че повечето компютърни фирми не им се занимава със стари дъна да се занимават?
Захранването е на Fortron 350W няма и година и си мисля, че няма проблем с него.
Последната промяна е направена от ivanveltchev на Пет Юли 25, 2008 8:44; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 25, 2008 8:43 Заглавие: |
|
|
прати ми го по еконт ,ще ти струва само транспорта
п.п. и ко като е фортрон...в момента имам един разглобен с надути кондензатори,бил му спрял вентилатора и прегрял само ,че е 300вата,все пак и него виж  |
|
|
 |
|