|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
murmoran Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2008 7:24 Заглавие: Как да кача фонт на DVD? |
|
|
здравейте!Имам един въпрос към по знаещите от мен купих си портативно DVD за кола,втора употреба.Чете DIVX но няма фонт за субтитирите.Как мога да кача такъв.DVD-то е марка JENSEN-Skandinavia.Неизвестна в БГ.Но доста сполучлив модел.Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2008 10:10 Заглавие: |
|
|
| намираш си подходящия firmware записваш го на диск. Диска го слагаш в ДВД-то и трябва да се инстоалира. Проблема е да намериш подходящия за този процесор с който е ДВД-то. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2008 21:42 Заглавие: |
|
|
Когато: "Знанията идват с опита", не се дават такива неразумни съвети! Шанс, да се направи това устройство да чете на Divx кирилица-клонят към нула. До ден днешен не мога да разбера? На тоя му били малки субтитрите, на друг изобщо ги няма, на трети-не знам какво му било криво. Ами като си дръпнете от интернет филма, направете си го на DVD формат, с какъвто размер и шрифт субтитри искате, и си гледайте на спокойствие. Не искам да има коментар от сорта: Ама аз на един диск ще си запиша 3 филма. Няма никакъв проблем и 5 филма да се запишат в DVD формат на един диск. Особено пак как се гледа на 7" монитор!!! Ако не е ясно, как се правят тия неща, помагам на лични, а може и да кача това дето съм установил че работи перфектно в сайта. Ама темата е за друг раздел според мен. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
MockoB Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 27, 2008 18:34 Заглавие: |
|
|
| Ако dvd-то ти е с MTK chipset, и можеш да си свалиш паметта, ще ти обясня как да го кирилизираш. Без да има firmware от производителя. Проблема е че това мога да го направя само с MTK базирани dvd-та, а доколкото съм запознат с авто двд-тата най-вероятно е със Sunplus chipset. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|