Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за оптротранзистор

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Renix_25
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 03, 2008 15:00    Заглавие: Въпрос за оптротранзистор Отговорете с цитат

Здравейте , трябва ми оптротранзистор с входно напрежение на диода до 5 Волта ,и с напрежение на изходния преход колектор емитер до към 30 волта ,реално ще се ползва 24 ,с максимално допустим ток до около 100 ма и най-важното да може да работи с честота до 50 килохерца . Значи гледах на Sharp разни оптрони из гуугала но не ми стана ясно до каква честота могат да работят. Този който гледах е PC817 на Sharp.
Ако знае някой за точно конкретен елемент моля да каже

Exclamation Arrow Коригирал съм ти поста Exclamation Пиши грамотно Exclamation Абревиатурите на елементи и имената на марки се пишат на родния им език Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mitcd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Пет Окт 03, 2008 22:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Я по добре качи схемата да я видим ,че така нещо...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Renix_25
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 07, 2008 20:15    Заглавие: Отговорете с цитат

ами схемата на оптрона на philips е ето на този линк може да се погледнеhttp://www.datasheetarchive.com/pdf-datasheets/Datasheets-31/DSA-613605.html

ако може да каже някой от характеристиките в пдф-чето до каква честота може да работи

Модерирано от RC
Има бутон Exclamation
Забележките няма да продължат още много.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Окт 07, 2008 23:02    Заглавие: Отговорете с цитат

След този ти РМ:
Renix_25 написа:
ЗДравей ,може ли да ми обясниш какво означава това "Модерирано от RC
Има бутон Exclamation
Забележките няма да продължат още много:...... от куде аджаба да разбера че написаните в рамките на 2 минути съобщения от един и същ uzer ще направят проблем на високо чуствително модераторче като тебе. Ака кажи ми точно този проблем къде е описано в условията за форума.
Също така откуде да знам че тази моята тема след като я премести ,пи4 нее била за форума общта електроника ,ами я ми погледни предишните ми теми ,човече и ми кажи те с какво са заслужили да са в форум обща електроника а не са в общи прикаски ,а??? .......(ако си пропуснал да ги преместиш ......мнооооооооооооого си испуснал ,,,,сигнална лампа такава !
темата ти приключва.
Участието ти във форума също.

Edit:
Явно си титан на мисълта след следващият ти РМ:
Renix_25 написа:
майната ти забито олигофренско копеле
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети