Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

"Тук защо всички се правят на надути многознайковци....

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tankovbg
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Ное 03, 2008 22:07    Заглавие: "Тук защо всички се правят на надути многознайковци.... Отговорете с цитат

Имаше такава тема тук, която е заключена.
"Тук защо всички се правят на надути многознайковци.."
Защо уважаеми модератори, да не е въведена цензура в собствения ви сайт ?
Макар и доста с груби изрази, пишещият е изразил една позиция и то правилна.
Въпреки, че отдавна не влизам в този форум именно поради това, че по някои мнения се постъпва доста подигравателно, аз все пак ще напиша няколко думи. А дълбоко се съмнявам, че тези които го правят са "големи корифеи" в техническо отношение. Но въобще нямам намерение да коментирам конкретни лица и тяхното поведение нито общата им култура, някои са даже и така наречените "модератори". И те са си въобразили, че форумът е тяхна собственост, непрекъснато цитират правила, които не са точно интерпретирани. Но и няма смисъл да навлизам в подробности, просто тези форуми в интернет пространството са за свободно изразяване на питания, мнения и прочие. Ако питащият е поставил неправилно въпроса или отговарящият е отговорил неправилно, то това не е повод за подигравки със знанията му, нито с питането му.
Ако някой от модераторите ми даде юридическо тълкуване на правилата за задаване на конкретен въпрос като тематика (освен ако не е в съответния раздел и свързан с електроника), моля.
Който има по вече знания да отиде на пазара и да ги продава, ако не иска тук да ги дава. Това е основен принцип в пазарната икономика. Именно подобни "професори" тук ме отвратиха.

Та драги Божилов какъвто и технокапацитет да сте извинете, но когато коментирате правописа на въпросното мнение цитирам " Между другото се пише Обиждам" - то трябва да знаете, че българска (бай ганЮвска) черта няма, защото Алеко Константинов е написал Бай Ганьо, а не "Бай ГанЮ". Ганьо Балкански си е героят на Щастливеца.
"Ави тогава "що щеш" тук??"
"Айде бегай..."
А да не би тези изрази да са литературни шедьоври, та ще отправяте подигравателни граматически забележки към лицето ?
И от къде го пъдите човека ? Ака Ви дойде в къщата, ДА, но тук НЕ.
И прекаления модератор не е богу драг.
Хайде и тази тема да стане Locked.
Ако не друго, то това го правите най лесно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 03, 2008 22:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Присъствието ти в този форум приключи...
Публичното коментиране действията на модератори е забранено.
Като не ти харесват правилата във форума-винаги можеше и сам да го напуснеш.
Тука е така.Има достатъчно много места в интернет на които анархията се толерира.Този форум не е от тях.
Въобще не ме интересуват никакви юридически правила и прочие-форума е частна собственост и като такава си има свои правила.На който не му харесват-който иска да пише така-
Bojilov_e_plux_gaden написа:
боклуци долни подли гадни, да ви се срине скапаното сърварче дано, а пък ти си най големият боклук от всички..

Може да си разбирач, но като човек си долна гадна мишка, умри ве плъх....

с подобна мишка ми е неприятно да си пиша, така че не ми пиши, плахок долен, умри в собствените си лайна....

Щото това е същия потребител за който се застъпваш.
Да го пише-лошо няма-но някъде другъде-не тук!
Цитат:
са за свободно изразяване на питания, мнения и прочие.

Да,но не и за свободно изливане на простотия,заяждане,избиване на комплекси,и волна изява на хора с видимо неуравновесени нерви или прекалили с алкохола.
Мога да ти отговарям още много на заяжданията(които между впрочем не са ти и първите ти подобни теми с такъв тон)-но ще се въздържа.
Нито пък ще коментирам обидните ти квалификации от сорта на
Цитат:
професори

и прочие...
Цитат:
Ако питащият е поставил неправилно въпроса или отговарящият е отговорил неправилно, то това не е повод за подигравки със знанията му, нито с питането му.

Не виждам никой по никакъв начин да се е подигравал със знанията на някой.
Цитат:
Ака Ви дойде в къщата, ДА, но тук НЕ.

Пак напомням-форума е ЧАСТЕН.Ако някой все още не го е разбрал.
Идвайки тук се съобразявате с правилата,които са-както отивайки в нечий дом се съобразявате с правилата и порядките в него.Във вашия си дом може ако искате да "кендзате на масата" и сетне да мажете по стените-но когато сте на чуждо място се съобразявате.Казвам го съвсем образно.
Това е положението.
Отделно че не мисля че правилата със нещо са "изколцатени" или прочие-съвсем стандартни правила,повечето от които са взаимствани от други форуми.За сведение-правилниците в голяма част от сериозните и "силно населени" форуми в БГ-интернет пространството са доста по-строги.
И понеже говориш за "юридически" и т.н.-
Правилника беше писан от RC,Филипов и мене-нищо че стои само моето име.Мисля че беше в процес на редакция поне месец,преди да се оформи в окончателния му вид-през което време съм бил абсолютно отворен за предложения и изменения по него.Нека някой да си вдигне ръчичката,че е предложил промяна по правилника тогава и не съм му разгледал предложението!Сега е момента.Айде чакам.
Нито пък смятам че аз или някои колеги тук са си позволили цитирам "неправилно да интерпретират" правилата на форума.
Днеска много хора си позволиха публично заяждане с модератори,коментиране действията им,кой модератор какъв бил,с какво не бил прав и прочие.
Продължавайте-аз пък продължавам смело с бановете.
Знам че модераторите сме най-лоши,знам че сме пълни боклуци,знам че винаги сме криви и винаги ви пречим (на вас-"големите борци за форумна свобода" и видни "форумни революционери").Не ви харесва форума-горе вдясно има едно червено кръстче...има администратор на който да се оплачете...има други форуми-интернет широк.
Това е положението.
Следващата тема с коментар действия на модератор,кой модератор какъв е,квалификации,нападки,гневни постове,опити да се превърне форума в поле за изясняване на някакви лични отношения и т.н. и прочие ще завърши по същия начин.И съдбата на пусналия я ще е същата.Обещавам.
Бан-листата на форума е като гробищата-винаги има място за още един виден "форумен-революционер". Twisted Evil

P.S.Знам много добре как се пише героя на Алеко,но нямаше да е лошо да се замислиш защо съм го написал по този начин.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети