| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bodan Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 18, 2008 18:42 Заглавие: Продавам два ресивъра Kenwood и Pioneer |
|
|
Kenwood KR-A4010 - 135 лева
2 х 50 вата на 4 ома
2 х 55 вата на 8 ома
Pioneer SX-209RDS - 135 лева
2 х 60 вата на 4 ома
2 х 50 вата на 8 ома
Реални снимки и подробности за ресивърите
има на http://www.ljclub.net/
За контакти 0889786446 или ЛС |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
гошо Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2008 23:33 Заглавие: |
|
|
| Абе много скъпо ги даваш тез техники във всичките ти обяви!Досега някой купил ли е нещо от теб?Аз бях мераклия за един ресивър ама ти му искаше колкото за нов -да не казвам повече -пък всички са стари модели(бараки) дето никой не ги ще.Не знам от къде ги взимаш всички тез работи ама им искаш прекалено много пари да знаеш .Аз съм навитак за ресивър с цифрово радио и двуканален да е даже но поне 2х100вата -Ако имаш по-разумни предложения пиши ми на лични |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2008 23:42 Заглавие: |
|
|
| гошо написа: | | Абе много скъпо ги даваш тез техники във всичките ти обяви! |
Чувал ли си за принципа "ако мине номера"?
Всеки има право да продава стоки на каквато цена иска.
Ние пък имаме право да се питаме: "защо нещо, дето е слязло на килограм от разнебитен бус, дошъл от някой немски скрапярд, може да струва толкова"?
Единствения правилен отговор е "щото има смотаняци да го купуват"
Това ми напомня (сори за офтопика!) за базата на ориенталската икономика на пазарлъка: вместо да продадеш 10 бутилки минерална вода по 2 евро, пазари се и за десетте, искай им 20 евро - все едната ще продадеш! Финансовият резултат е еднакъв, ама във втория случай може да се тупаш по шкембето и да си казваш "ееее, какъв съм як търговец".
А ние докато сме заети да се лъж... ъъъ... да "правим бизнес" един с друг на дребно, едни хора са застанали в парламента и ни опъ... ъъъ... "управляват" на едро. Например със 200% надценка на кашкавала в магазина, щото "имал транспортни разходи" |
|
|
 |
гошо Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 0:45 Заглавие: |
|
|
| Точно така змеиос !Няма да му ги купя и за 10лв!Нека си ги прави на салата с ракийката вечер!Такива експлоататори ни разсипват нас ,не говоря за само за техниката -ами за хляба ,за всички продукти от първа необходимост от които се възползват монополистите и трупат милиони на наш гръб за некачествените си даже стоки!Една седмица да не купува хляб цяла българия и ще видите бързо резултата !Сега с тази криза дето предвиждат не знам кво ще става .Може би трябва да направим една тема за тези от сервизите които оцелеят след нея! |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 3:17 Заглавие: |
|
|
| Революция,смърт на капиталистите,обединение,комун...соц...пролетариат и т.н.Дечица,техниките,които bodan продава са последните от времето,когато инжинерите на запада правеха нещата истински,преди да се намеси Чайна маде,ако не ви устройват цените отивайте в Технополиса,Техномаркета или където ви е по-удобно и си купете за същите пари лъскави "технологични" китайски и вече не само боклуци,но не мацайте на човеко темата ...плеасе... |
|
|
 |
bodan Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 12:45 Заглавие: |
|
|
| Kenwood KR-A4010 - Продаден! |
|
|
 |
yavkata Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 13:18 Заглавие: Рамо за Цецо... |
|
|
Здравейте,в подкрепа на Стой4о мога да кажа, че всички неща които съм взимал от ЦЕЦО (бодан) са истински,с коректно подадени данни за състоянието...
и...наистина са от последните истински аудио компоненти,....но...ако някой иска да си чеше езика,моля...... |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 14:00 Заглавие: |
|
|
| Stoy40 написа: | | техниките,които bodan продава са последните от времето,когато инжинерите на запада правеха нещата истински,преди да се намеси Чайна маде |
А сега сигурно ще почнеш да ме убеждаваш и че "жицата има посока" и че "като сложа от черните мега-ултра филтрови кондензатори в захранването, звука става по-плътен, с добре разработен баси, а картината на високите се оцветява и отваря"?
Смех!
Стандартни маркетингови номера за смахнатите аудиофили, да си мислят че купуват нещо бог знае какво.
Не ме разбирайте погрешно - уважавам добре измислената и направена техника. Нормално е един Marantz, па бил той и модел 1970 година, да струва в пъти повече от един Klunchai. Но не и ако въпросния Marantz е стоял на открито в някой боклучарник, изложен на 30 градуса целзий през лятото, скреж през зимата, и накрая е докаран тук, измит с чешмяна вода и предложен като "в добро техническо състояние"
Явката - за това че стоката ти от Бодан е била винаги добра - ми ти не купуваш стока за да я ползваш, а да я препродаваш, и твоите цени винаги също са адски високи... Какво да говориме повече краставите магарета се надушват. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2008 17:48 Заглавие: |
|
|
| zmeios написа: | А сега сигурно ще почнеш да ме убеждаваш и че "жицата има посока" и че "като сложа от черните мега-ултра филтрови кондензатори в захранването, звука става по-плътен, с добре разработен баси, а картината на високите се оцветява и отваря"?
Смех!
краставите магарета се надушват. | Не,няма.Ти си вече убеден.За краставите магарета ти и Гошо ли имаше предвид  |
|
|
 |
|