Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Как да пусна CD през авторадио?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gogo67
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Фев 18, 2005 23:44    Заглавие: Как да пусна CD през авторадио? Отговорете с цитат

Имам в колата SONY XR-U440 RDS с управление на CD , има си и вход отзад но си е за чейнджър сигурно. Как да го излъжа че да тръгне да свири от CD-ROM ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pelala
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Съб Фев 19, 2005 15:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Най-лесния начин е с допълнителна приставка за това, продават се попитай например в ТОЯГА.Другия (който аз съм направил с моя PIONEER) e да разбереш кои са крачетата за ляв и десен канал за звука от CD-ченджера и там да подадеш сигнала от твоето CD - но не всички модели позволяват избор на този вход ако там няма емулация на ченджер.
Има и трети вариант с нещо подобно на касетка с кабел който се пъха в CD-то, а късетката в късетофона.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gogo67
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Фев 19, 2005 21:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Трябва ми схема на буксата отзад, защото сигурно трябва да се подаде някакъв сигнал за да се включи от бутона "CD" ( бутона "tape" не е активен когато няма касета)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Нед Фев 20, 2005 1:54    Заглавие: Отговорете с цитат

gogo67 написа:
Трябва ми схема на буксата отзад, защото сигурно трябва да се подаде някакъв сигнал за да се включи от бутона "CD" ( бутона "tape" не е активен когато няма касета)

Третия начин, който ти написана по-горе е най-лесен. Продават се специални касетки, които се слагат в касетофона. Бутона "Таре" става активен, а от тази касетка излиза кабел, който трябва да свържеш с CD ROM-а.
Успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети