Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Problem s zahranvaneto na tda3650

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
opti_drive
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sevlievo

МнениеПуснато на: Сря Яну 28, 2009 12:31    Заглавие: Problem s zahranvaneto na tda3650 Отговорете с цитат

Optivam se da remontiram edin star televizor Philips
(ne my znam modela-kytiqta my e darvena i 6asito my se svale kato veliko tarnovo) kakto i da e, nqkoj se e optival da go pravi predi men i e smenql vertikalata(pratil klienta mi da si kypi tda3650), no poneje nejnoto zahranvane idva ot txo-to minava prez edin diod i sled tova prez edin rezistor-tozi rezistor e izpy6il zdravata i ne moje da se razbere kakav e (qvno za tova sa kazali na klienta mi 4e my e defektna vertikalata). Smenih rezistora (sas 22 oma 2w kerami4en-takav trqbva da e spored men) na za hranvaneto na vertikalata ima 13volta priblizitalno, no rezistora zapo4va da py6i Confused a na televizora ne my se tragav Sad
Molq ako nqkoj moje da mi pomogne da mi pi6e na LS
zapad
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 31, 2009 15:15    Заглавие: Отговорете с цитат

на местото на съпротивлението сложи един пирон,ама по-дебел и ръждясал да е, и ще спре да пуши от там
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети