|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
iloops Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 12:14 Заглавие: kv32wf1u SONY-има ли шанс |
|
|
здравейте Господа,донесох си любимия телевизор от Англия с който ми е много трудно да се разделя,бях сигурен че няма да сработи веднага та тръгнах по майстори всякакви,някой каза че ще стане,друг не ,та 1 младеж ми даде 99% процента ,с моя късмет -нищо,оставих телевизора за окило 10 дни при него(дори не го беше и помръдвал от мястото където го оставихме в сервиза)обадих му се няколко пъти каза че събирал инфо....взех си го,нямало да стане!
бих искал да ви запитам вас,има ли шанс да се постави хупербандов тунер на този телевизор(за звука е ясно че се оправя) и да му се радвам както преди....(младежа в сервиза ми каза че процесора не позволявал управление на друг тунер)колко е вярно....
модела е KV32W1U
Благодаря ви ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2009 12:40 Заглавие: |
|
|
| Надеждата умира последна. Избери си някой от тук и му го карай. Кой знае що има вътре....? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|