| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Meto Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 10:36 Заглавие: Търся оптика за Grundig Mcd40 CD-ченджър |
|
|
Ако някои може да ми помогне ще се радвам да ми кажете от къде може да се купи или поръча тази част и горе долу на каква цена е, за да видя дали си заслужава
Иначе разпознава че има диск но неможе да го плейне, но като разпитах казаха че е много трудно да се намери
Благодаря Ви предварително
Grundig Mcd40 CD-ченджър - 10 диска |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 14:03 Заглавие: |
|
|
| Ами виж коя е дозата де или да му намерим схема да видим коя е дозата да проверим откъде може да се купи и да ти кажем??? |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 18:03 Заглавие: Re: Търся оптика за Grundig Mcd40 CD-ченджър |
|
|
| Meto написа: | Ако някои може да ми помогне ще се радвам да ми кажете от къде може да се купи или поръча тази част и горе долу на каква цена е, за да видя дали си заслужава
Иначе разпознава че има диск но неможе да го плейне, но като разпитах казаха че е много трудно да се намери
Благодаря Ви предварително
Grundig Mcd40 CD-ченджър - 10 диска |
Според мен няма оптика за автомобилен чейнджър, която да е на цена под 120 лева. Пък и този чейнджър едва ли е Grundig, по-скоро е Pioneer или Kenwood, което означава още повече пари........ |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 18:18 Заглавие: |
|
|
Да споделя и моя скромен опит във авто електрониката.Доколкото ми е известно BLAUPUNKT e ot BOSH групата ,а тяхните творения се произвеждаха във заводите на GRUNDIG.Да не забравяме все пак ,че GRUNDIG много често използваха своята марка върху чужди производства(даже във последно време само в/у турски и китайски изделия) затова каква е оптиката на това сд може да се спори като това кое е първо кокошката или яйцето. Аз съм вадил оптика отGRUNDIG която беше на PANASONIK за 60лв. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2005 17:52 Заглавие: |
|
|
Итъй като "Panasonic" и "Technics" са от Matsushita group,съвсем си е... м....  |
|
|
 |
meto1 Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 11:20 Заглавие: Re: Търся оптика за Grundig Mcd40 CD-ченджър |
|
|
След като не съм специалист и ми е малко трудно да отговоря на всички мнения пуснати по отношение на тази тема но ме интересува може ли това чудо да стане и какво трябва аз да проверя. Защото тук в Благоевград ми казват, че няма такава оптика, а те се опитват да я настоят - фокусират но не се получава. Каде мога да го отнеса за да се направи нещо и дали изобщо би се получило.
Благодаря за отговорите до момента - макар и обезкуражаващи, но ченджъра свиреше доста прилично и макар и достатъчно стар си заслужава.
Още веднъж се извинявам за некомпетентността но не е това моята сфера пък и всеки трябва да си знае мястото |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 11:48 Заглавие: |
|
|
| Приятелю ,както каза по горе колегата оптиките за мобилни устройства са прекалено скъпи за да си заслужава смяната им.След като за 200 лева се продават МР 3 плейъри,не си струва да даваш 150 лева за да отремнотираш стария плейър,на който утрешния ден може да откаже и нещо по механиката и да продължиш да страдаш.Мойто скронмо мнение е,че такива устройства трябва да се копуват само нови и след първия дефект да се изхвърлят. |
|
|
 |
|