Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам откл. система за SAMSUNG CZ-15K2T

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Сря Мар 02, 2005 11:28    Заглавие: Купувам откл. система за SAMSUNG CZ-15K2T Отговорете с цитат

Купувам втора употреба здрава отклонителна система( дебела шийка 30 мм.) за SAMSUNG CZ-15K2T. Шасито е KS1A особеното е плоското кинескопче Very Happy С обикновена система не може да се оправи добре геометрията в крайщата и сходимоста не е задоволителна. Приблизителни омически съпротивления ХОБ / ВОБ 3.5 /10 ома.Моля ако някой има и предложи разумна цена да се отзове.Благодаря Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пет Мар 04, 2005 18:39    Заглавие: Re: Купувам откл. система за SAMSUNG CZ-15K2T Отговорете с цитат

sacho написа:
Купувам втора употреба здрава отклонителна система( дебела шийка 30 мм.) за SAMSUNG CZ-15K2T. Шасито е KS1A особеното е плоското кинескопче Very Happy С обикновена система не може да се оправи добре геометрията в крайщата и сходимоста не е задоволителна. Приблизителни омически съпротивления ХОБ / ВОБ 3.5 /10 ома.Моля ако някой има и предложи разумна цена да се отзове.Благодаря Very Happy

Аз трябва да имам такава бобина, защото миналата година смених един такъв счупен кинескоп и му свалих отклонителната. Проблема е, че всичките отклонителни ги събирам на един куп и не зная коя от какъв кинескоп е. Ако можеш да снимаш твоята бобина и да ми пратиш снимката - това много ще ме улесни.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 07, 2005 8:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря. Днес ще се опитам да я снимам и ще я прикача като файл тук в темата и ще ти я пратя и на ел.поща . Приятен ден на всички Very Happy
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 07, 2005 17:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Така изглежда отстрани Very Happy
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 07, 2005 17:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Така изглежда челно.Особено е навиването в средата и острите завои на намотката вероятно съобразено с това че е плосък екрана. Very Happy
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 14, 2005 9:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако някой друг предложи нещо темата още е актуална.При Кацарска не намерих и Tokio не можа да ми помогне. Sad Sad Sad Tokio независимо че е от друг модел щом е плосък не би ли могла да ми свърши работа ???Аз мисля че би трябвало да може Rolling Eyes Rolling Eyes
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пон Мар 14, 2005 23:09    Заглавие: Отговорете с цитат

sacho написа:
Ако някой друг предложи нещо темата още е актуална.При Кацарска не намерих и Tokio не можа да ми помогне. Sad Sad Sad Tokio независимо че е от друг модел щом е плосък не би ли могла да ми свърши работа ???Аз мисля че би трябвало да може Rolling Eyes Rolling Eyes

Колега, там е работата, че не можах да намеря отклонителна система, която да е подобна на твоята. Може и да ми попадне скоро такава или подобна, но в момента нямам..............
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети