| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 22:37 Заглавие: Идея за опроводяване на клавиатура |
|
|
| Искам да напрявя промяна във връзките вътре в една клавиатура. А там всичко е върху найлонова основа. Как мога да направя свързването най-лесно? Засега съм се ориентирал към някаква форма на микрохирургията и мисля да ползвам много тънка жичка, която през малки дупчици да увивам около проводимата част. Но е много трудоемка и завъртяна технология, а и с голям риск от отказване на моменти. Някой знае ли по-лесен начин за това? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 22:56 Заглавие: |
|
|
Проводящото лепило с което се лепят прекъснати реотани на автомобилни стъкла няма ли да свърши работа? _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 23:10 Заглавие: |
|
|
| Вероятно да. Препоръчай някакво. |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 23:25 Заглавие: |
|
|
BISON ELECTRO GLUE Тук е към 40лв  |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 23:39 Заглавие: |
|
|
| Благодаря! Ще го намеря. |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 23:40 Заглавие: |
|
|
Ами те са предвидени за силен ток и мисля че каквото и да вземеш ще свърши работа. На теб ти трябва за нищожен ток. Свестните май бяха по 10-15 лева (има и по 7). В София съм купувал от 'ЕМ комплект 33'. Мислех че залепените места ще се разпаднат веднага, но останах приятно изненадан. След 2 г 75% още работят. А останалите вероятно аз съм ги повредил механично. Нямам спомен какво беше. Има и в Бриколаж но е по скъпичко май. Май Бизон беше там. И да, качествен е, но и цената му е такава.
Съхне сравнително бързо. За да е компактна 'спойката' като капнеш и сложиш проводника може да го натиснеш отгоре с парченце хартия за печене, с тефлона към спойката и като се втвърди го махаш. За по-голяма надеждност може да увеличиш площта на проводника на края, в мястото на спойката, като го разплескаш малко. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
|