Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Странен проблем със Vodafone 255

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
showMANiak
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Ное 04, 2009 19:50    Заглавие: Странен проблем със Vodafone 255 Отговорете с цитат

Koлеги,до днеска телефончето си работеше перфе.Одве като се прибрах беше угаснал,заредих го и като го пускам ми изписа "Заключен SIM",при положение ,че нямам пин код.ТЕлефона го купих с програма на мтел,картат вътре си е емтелска,та се чудя от къде да го изкопая тоя код и защо прави така.
П._-Като ми изпише тва съобщение,отдолу излиза курсорчето за писане но каквото и да натисна нищо не се получава т.е нито излиза на екрана нито има ефект.
Идеи?
Ba4oKiRo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Сря Ное 04, 2009 22:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Блокиран, обикновено след поставяне на Сим карта от друг оператор и 3 пъти вкаран грешен код за разкодиране. Ще кажеш - невъзможно , но обикновенно така се блокират, друг варянт е срив в софтуера в резултат на паднала батерия , което не ми се вярва , все пак провери имей номера дали съвпада с този на стикера: *#06#.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ba4oKiRo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Чет Ное 05, 2009 21:00    Заглавие: Отговорете с цитат

@showMANiak
Разблокирането и разкодиране едновременно става в сервиз за около 10 лв.предполагам /поне при мен е такава цената/.След което ще може да ползвате апарата с всякаква Сим карта .
Успех.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети