Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Чупи ми са LUXEON-а моля HEEEEEELP!!!!!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
milev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Тополи обл.Варненска

МнениеПуснато на: Сря Мар 23, 2005 20:14    Заглавие: Чупи ми са LUXEON-а моля HEEEEEELP!!!!! Отговорете с цитат

Имаше някаква пращене понеже му бях сменял два кондензатора който бях повредил с дрелката кът му вадех изходи за субуфера.
Смених и известно време работеше добре после почна да пращят задните пищялки,а като го одаря се едно давах на късо.Отворих го и забелязах че едно от мосчетата не с се е запоило като съм сменял кондензаторите.Запоих го и като го сглобих ниските задните свирят идеално а предните не си и помислят да се обадят.Отворих го гледах гледах и кво напраих и задните се изгубиха.БРЕ Question Question Question Question
Направо се шашнах то упраиш нещо то сичко се чупи.Баса бачка интегралите на високите загряват нормално,гледах и за късо ама йок.Преди като изгоряха стана от такав удар и бучаха говорителите ама сега нищо.Чува се само сигнала но смесено спращене при максимално усилване.
Моля за малко помощ щото на мен ми са изчерпаха идеите.
Предварително благодаря

Модерирано от RC
Ще преместя темата на друго място, въпреки че май и там не и е мястото.Следващото и място ще бъде в последния раздел.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Rockton
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София - Люлин

МнениеПуснато на: Чет Мар 24, 2005 10:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Дефектите които има 'апаратурката" ти(горката)..са придобити,създадени от самия теб! И така ,или иначе ти сам си си превърнал устройстото в опитен полигон за "идеи"!
Има два начина !
1. да продължиш да експериментираш със доумъртвяването Razz
2. да занесеш "нещасната апаратурка,горката" в най близкия сервиз Idea
Laughing Rolling Eyes
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети