Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам: Лентов кабел 20pin / стъпка 1мм

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Сря Ное 25, 2009 1:36    Заглавие: Купувам: Лентов кабел 20pin / стъпка 1мм Отговорете с цитат

Здравейте,

Търся лентов кабел за скенер HP Scanner 2300c.
Данните са му 20 пина със стъпка 1мм. Кабела е широк 20мм и дълъг около 320мм. Ето няколко снимки тук и тук.
Ако някои може да даде идея от къде може да се купи подобен лентов кабел, защото оригинални няма...
Разгледах по разни електронни магазини, но рядко е написана стъпката, а и няма такива дължини... Може и да е повече пинове Smile Важна е стъпката и дължината Smile
Благодаря Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
chavdar68
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: В.Търново

МнениеПуснато на: Сря Ное 25, 2009 12:33    Заглавие: кабел Отговорете с цитат

Здравейте ! Имам лентов кабел свалян от принтер \марка неизвестна \ но е със следните параметри : 28 пина ,дължина 470 мм , широчина 30 мм , стъпката е 1 мм м\у пистите , ако Ви устройва дайте адрес на лични да го пращам . Подарявам Ви го ,ще си поемете само разноските по куриера .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 27, 2009 0:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря на chavdar68 за лентовия кабел и за бързата реакция! Скенера вече сканира Smile
Преустановявам търсенето.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Пет Ное 27, 2009 0:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Къде продават "стандартен" лентов кабел като на флопи примерно но да е пак със стъпка 1мм. че този който на е IDE кабела и т.н. е с по-голяма стъпка за съжаление...Трябва ми 8 жилен или повече. Някой има ли представа?
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 27, 2009 0:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами онзи ден бях в пасат и видях този лентов кабел Smile Но не съм го мерил Smile 10 пинов Smile Има и 20 жилен. Ако във Варна нямате пасат може да се разходя в събота с една линийка до магазина да го мерна или пък може да им се обадиш ... Опа видях, че има два магазина във Варна ...
Върнете се в началото
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 27, 2009 0:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Има 2 магазина да аз съм редовен там Smile Ама не можах да видя днес, а на другото място със сигорност не ставаше защото го сравнявах с този който имам и онзи беше точно като тия на IDE кабелите Sad В събота може да проверя пасатския. Става въпрос за лан кабели с RJ45 от порядъка на 10 тина см. И е по-удобно с лентов от колкото стандартния UTP/FTP.
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 27, 2009 1:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Като този ли? Ако не си продават кабел за patch cords. Ето пример тук. Жилата са с многожичен проводник и е супер Smile
Върнете се в началото
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 27, 2009 1:09    Заглавие: Отговорете с цитат

To като първия .. имам той е от cisco конзолните кабели.. от тях съм правил супер е но този който търся си е съвсем обикновен лентов просто е с друга стъпка и парчето което имам е цветно като циганска сергия.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети